Lányok-nők, ti egy ilyen férfival alakítanátok kapcsolatot?
Úgy tervezem hogy kamionsofőr leszek, nyilván ezt nem sok nő szereti a távollét miatt,testvérem már ha 3 napot távol van a sógorom azt sem bírja ki nagyon.
Első kérdés, ti alakítanátok egy kamionossal kapcsolatot?
Mi lenne az elvárásotok, mennyit tartózkodjon otthon?
Vannak különböző lehetőségek:
1.Minden esete legyen otthon.
2.Hetenet 1-2 nap nem baj ha nincs otthon de a többi nap legyen otthon minden este.
3.Hétfőtől-Péntekig távol van, hétvégén pedig otthon van,tapaszatalom szerint a szombati nap általában egyes emberek zombik, kimerültek, estére jönnek helyre.
4.1 hét távollét után 2-3 nap otthon.
5.1 hét távollét, majd 1 hét otthon.
6.2 hét távollét, majd 2-3 nap otthon.
7.2 hét távollét után 1 hét otthon.
8.2 hét távollét, majd 2 hét otthon.
9.3 hét távollét, 2-3 nap otthon.
10.3 hét távollét, aztán 1 hét otthon.
11.3 hét távollét, majd 2-3 hét otthon.
12.4 hét távollét után 1 hét otthon.
13.4 hét távollét után 2 hét otthon.
13.4 hét távollét, aztán 3 hét otthon.
Egyébb lehetőséget is írhattok, sok cég már bele megy elég sok dologba mivel eléggé nagy a hiány.
Ti melyiket választanátok?
Kort is írj.
Na igen, kedves 10-es, bírom, hogy egyesek MINDIG csak a nőket szidják.
Egy kezemen meg tudom pedig számolni, hány olyan kamionost/buszost/hajóst/külföldön melózót, egyéb heteket távol töltő férfit ismerek, aki (valószínűleg) hűséges a párjához, nem tart min. 1-2 szexpajtit. Nem kell ám úgy tenni, mintha szegény dolgozó kis pasikák olyan ártatlanok lennének, de bezzeg a gonosz feleség, fujj, fujj.
En nem igenylem a napi kapcsolatot, eppen ezert a pl 2 het tavol, 2 het otthon megorjitene.
2 hetig egyaltalan nem latom, ami azert sok, viszont ha 2 hetig minden nap ott van, az is sok lenne.
34N
Én bújós vagyok, és igénylem, hogy naponta együtt legyünk. Komfort és biztonságérzetet ad ha velem van, főleg este.
Szóval ha muszáj választani akkor 1, ha meg vagyunk szorulva akkor 2, 5.
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!