1/23 anonim válasza:
10, de csak őket veszem észre, mert sérült egóm van és szeretném magam jobbnak érezni másoknál
3/23 anonim válasza:
Mindenki HÜLYE, én vagyok az OKOS!
4/23 anonim válasza:
99,9%
De csak azért hogy ne legyen száz, meghát ugye itt vagyok én.😂😂😂
5/23 anonim válasza:
Einsteint tudom idézni.
"Ha egy halat aszerint itelsz, hogy tud fára mászni, egesz életében hulyenek fogja magat hinni."
Tehat... Senkit.
6/23 anonim válasza:
Az emberek száz százaléka hülye. Igen, én is, te is, mindenki. Mindenkiben van valamilyen marhaság, ami miatt hülye. Viszont pont emiatt, hogy mindenki hülye, mindenki normális. Ez a normális, emberek vagyunk, hibázunk és van valami butaságunk, amit nem fogunk tudni levedleni. Így van rendjén. Tehát nincs olyan, hogy abszolút hülye, mert mindenki más miatt hülye. És egy vélemény, sőt még sok vélemény sem tesz valamit ténnyé. Lehet, hogy 50 ember gondol téged hülyének, de attól még ez nem tény, mint 2+2=4, hanem csak egy vélemény. Az idiótaság relatív.
7/23 anonim válasza:
itt a gy.k-n? mert itt baromi erős az arány!
9/23 anonim válasza:
Eskü ez az oldal még 4channál is sokkal alja
10/23 anonim válasza:
Mit értesz hülye alatt, melyik tipusú intelligencia hiányát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!