Az mit jelent, hogyha beszélsz valakivel lesunyja a szemét folyton? Untatom, vagy hülyének néz?
Én alapból, ha beszélek valakivel, a szemébe nézek. Egyeseknek az furcsa és szexuális töltetet képzelnek bele, mert a szemébe néztem, ezét tuti tetszik nekem és akarok valamit... Szerintem ez lenne a normális, na mindegy.
Szóval beszélsz valakivel és lesüti a szemét, többször is. Ez inkább ilyen lekezelés vagy annyira unja a szö
Ha beszéd közben folyamatosan a szemébe nézel, és a szemkontaktust keresed vele, az ijesztő, és veheti úgy, hogy a dominanciádat akarod bizonyítani vele.
Amúgy ki ilyen, ki olyan, nem vagyunk egyformák, engem például inkább az zavar, ha valaki napszemüvegben beszél hozzám, vagy napszemüvegben hallgatja, amit mondok.
Engem a napszemüveg nem zavar. Gyakran hordom, mert néha kibírhatatlanul süt a nap és, ha nem lenne rajtam a napszemüveg, hunyorognék, a földet nézném, akkor az lenne a baj.
Én nem csukogatom a szemem, de nem is tartom hosszasan a szemkontaktust - elnézek néha ide-oda vagy csak leveszem róla a tekintetemet, babrálok valami, persze figyelek rá.
Általában akkor teszem, ha valaki akkor jön oda, ha valaki akkor jön, amikor egyedül volnék, de tudom, megsértődne, ha negkérném, hagyjon magamra - illetve, ha nagyon sokat beszél vagy csak elérte a pontot, amikor sok lett a társasága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!