Ki a példaképed?
Figyelt kérdés
Lehet akár ismert személy, vagy kevésbé ismert.2019. nov. 4. 08:02
12/16 anonim válasza:
Amphilochios Makris atya , Seraphim Rose és, Szárovi Szent Szerafim, Pio atya
Olyan szeretnék lenni mint ők, és így közelebb kerülhetek az elragadtatáshoz.
13/16 anonim válasza:
Mindig csodálkoztak rajta, de nekem konkrétan sosem volt - sokaknak van jó tulajdonsága (siker, család, gazdagság, tudás, népszerűség), de azért a rossz is ott van (közismert személyeknél főleg a drog, ismeretségi körben megcsalás), és ezért nem mondanám példaképnek...
29/F
14/16 anonim válasza:
Az összes sikeres gazdag ember a csórókat utálom, fúj! Milyen már egy mondatba is említeni őket egyszerre.
15/16 anonim válasza:
Nincs példaképem, mert minden ember más, mindenkinek saját magának kell kitaposni a megfelelő utat. Mindenki máshogy él, sohasem lehet olyan mint egy másik ember,én így vagyok ezzel
24F
16/16 anonim válasza:
Selena Gomez
Szeretem a munkásságát az éneklésen és a színészkedésen kívül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!