30 feletti férfiak akik még hétvégente a kocsmába jártok ti ezt tényleg élvezitek vagy csak a csajozás miatt jártok ki?
A társaságunkban még mindig sok a 30 feletti férfi aki minden hétvégéjét szinte ugyanazokban a kocsmában tölti, és unott képpel ücsörögnek a hidegben, vagy a pultnál a náluknál legalább 10 évvel fiatalabb csajokat bámulva.
Miért csináljátok ezt?
Tényleg élvezitek?
Illetve ha egy barátotok akinek komoly barátnője van és már nem jár ki veletek , mivel úgy érzi már másban vagytok mint ő akkor miért gondoljátok , hogy a barátnője eltiltja tőletek?
Arra nem gondoltok , hogy esetleg a barátotok dönt így és már nincs kedve ugyanazt csinálni amit az elmúlt 15 évben?
Tényleg őszintén érdekel, hogy mi áll ennek a hátterében?
Sokszor látom, hogy szingli pasik szinte visszahúzzák egymást, és ahelyett , hogy tényleg csajoznának, csak ücsörögnek egymás társaságában a csajokat bámulva és a haverjuk barátnőjét kibeszélve, hogy az milyen szemét , hogy elmarta előlük a barátjukat, miközben az a szerencsétlen barát valószínűleg sokkal jobban érzi magát a barátnője társaságában éppen mint ti ott kinn a kocsmában.
Nem értem miért csináljátok ezt?
Amikor egy barátnőmnek kapcsolata lett és a hétvégéket egymás után mondta le, akkor mi a másik barátnőmmel megértéssel kezeltük, és azt beszéltük , hogy sajnáljuk, hogy mostanában nem jön ki velünk, de örülünk, hogy boldog és ez teljesen természetes.
Mi nélküle is feltaláljuk magunkat és ha ő is kijön akkor örülünk neki, és nem beszéljük ki a pasiját, hogy elmarta tőlünk hanem örülünk a boldogságuknak.
Ti miért viselkedtek így?
Irigységből?
Vagy tényleg sajnáljátok a havert , hogy milyen rossz neki a barátnőjével otthon?
Tényleg nem rossz szándékból kérdezem, hanem érdekel, hogy őszintén miért lesz a szemetekben rögtön gonosz a barátnő aki miatt már nem jár ki annyit a haver?
mi több időt is szakítunk a rengeteg barátunkra és családra mint amennyi egészséges lenne és ennek ellenére hallom vissza , hogy állítólag én visszafogom a párom és miattam nem jár ki, miattam megy haza előbb , mert én nem akarok hajnali 3 ig kinn ücsörögni csak mondjuk éjfélig.
csütörtökön az ő barátaival voltunk, pénteken kettesben és természetesen másik barátok pénteken hívták ki mert előtte nap ők nem értek rá(ilyenkor nyilván azt gondolják ejnye nem jönnek ki az mindegy ugye hogy mi előtte nap kinn voltunk de ők éppen nem ) majd szombaton este ismét az ő plusz az én barátaimmal voltunk viszont akkor meg a másik barát nem ért ismét rá, ezért ugye mit látnak , hogy mi esetleg ma este már megint nem megyünk ki , hiszen 2 este is kinn voltunk.
egyik nap ezek érnek rá , másik nap azok hívnak, utána héten egy rég nem látott barát, másik hétvégén a másik rég nem látott barát, de azért a családdal is legyünk az övével aztán másnap az enyémmel és megint mi kerül háttérbe: mi...mint mindig..:D azt hiszem, tehet az ember bármit, mert igen én is ezt érzem, mintha óvodában lennénk. Megértés nincs csak sértődés.hát ez van...azt hiszem most kell megértenem, hogy ha már így is hárpiának tartanak akkor úgyis mindegy mit csinálok..:D
nem fogja senki megkérdezni, hogy mikor töltjük kettesben a hétvégét, mert úgysem hinnék el , hogy egyik hétvégén ez jelentkezik a másik hétvégén az jelentkezik és kettesben nem töltjük sem a péntekeket, sem a szombatokat, de hát hiába is magyaráznám úgysem érdekli őket.
Ők csak azt látják, hogy már nem jár ki annyit velük a párom mint régen, amikor még ő is szingli volt és amikor minden idejüket csak velük osztotta meg.
amúgy talán a kérdésemet fogalmaztam meg rosszul, 30as szingli férfiak miért jártok ki..:D
nyilván itt nem a kocsmába járással kapcsolatban tettem fel a kérdésem, hanem a minden hétvégén kocsmába járós szingli férfiak válasza érdekelt, hogy őszintén tényleg élvezik e ezt és nem vágynak e mélyen legbelül valami másra már.
"Kocsmákba csajokat bámulni? :D jó kis szint lehet..."
Pár óra után,gondolom egyre szebbek,ahogy beüt az,amiért odamentek:D
Életemben utoljára gyerekkoromban voltam kocsmában,az apukámmal.
Akkor csak leharcolt öregemberek voltak ott.
Meg büdös is volt.
A kilincset sem fognám meg egy kocsmában.
31/f
Nálunk olyan felállás van, hogy péntek/szombat este együtt vagyunk a barátommal a másik este meg kimegyünk a szórakozóhelyre-vagy én megyek az ő baráti körébe, vagy ő az enyémébe, vagy mindenki a magaútját járja, de a másik este meg együtt vagyunk vagy így, vagy úgy. Ha változna a program akkor szólunk előre a másiknak, hogy most nem tudunk együtt lenni. Én sose tiltottam a barátaitól, ő se az enyéimtől, van olyan hétvége, hogy nem is vagyunk együtt.
A kérdésre meg az a véleményem, hogy én is sok +30-as csávót látok pubokban, vannak akik tényleg csorgatják a nyálukat a fiatal pipikre, de vannak akik csocsóznak, söröznek, beszélgetnek majd hazamennek. Egyikkel sincs bajom, mert az ő életük, de én is ismerek olyan 30-ast aki direkt a 18-20 éves kiscsajokat keresi, mert ezzel is "bizonyítja", hogy ő igen is kelendő-na az ilyenek többségben beképzelt barmok is. A másik 30 éves (kinek barátnője van) szintén vele tart, csak talán ő nem fekszik össze minden jött-menttel. Előbbi csávónál a lányokat nem értem (hogy hogyan tudnak vele összefeküdni) az utóbbinál pedig pont hogy a barátnőt nem értem, mégis hogyan bírja ki a párja viselkedését (most nem fogom bővebben kifejteni).
Összességében nekem az a véleményem, hogy 30 után már nem az lenne az elsődleges dolog, hogy melyik 20 évest viszem az ágyba, mennyire tudok berúgni, hanem kultúráltan viselkedjek mind a barátaimmal, mind a párommal.
Szerintem a 30 feletti szingli férfiak,inkább otthon kockulnak.
Akik a kocsmába lerészegedni járnak,többségében családos emberek,akik elrontották az életüket,és ennek bánatára isznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!