Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem vagyok jó senkinek, de...

Nem vagyok jó senkinek, de nem akarok azok táborába tartozni akik megkeseredve a munkába temetkeznek, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sok olyan szerencsétlent ismerek akik egyedül vannak.

- 27 éves molett nő, nagy pofával és hülye okoskodó stílussal, katonáskodó jellem

- 29 éves férfi, alapjában mérve rendes, de ha bátyó megjelenik akkor felveszi a kemény stílust és a munkába temetkezik, valahogy a pénz mozgatja de nem motiválja csak dolgozik mint egy gép. Néha az agresszivitás is felvillan benne ha szóváltás megy.

---------

Van aki szerint én vagyok a hibás... én erre csak bólintok, hogy teszek magasra mindenkire, mert világ életemben egyedül voltam és teljesen feltalálom magam bárhol a világban.

Sok olyan volt, hogy gyakorlatilag kinevettek a lányok amikor csak megszólítottam őket.

Volt egy 16 éves csajszi aki, addig mutatott felém érdeklődést amíg részeg voltam és vicces. Randiztunk de nem voltam elég neki és dobott.

2019. febr. 2. 19:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Úgy látom itt se vagyok jó :(
2019. febr. 2. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Temetkezzél a sportba, az legalább egészséges.
2019. febr. 2. 19:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Országúti kerékpározom, de csak nyáron.
2019. febr. 2. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, mit dolgozol?
2019. febr. 3. 02:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Tólsok az időd öcsém, az a bajod. Örülj neki
2019. febr. 3. 03:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Reggel megyek este jövők, hétköznap melós vagyok de váltani készülök, mert totál fáradt vagyok.
2019. febr. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!