Nem vagyok jó senkinek, de nem akarok azok táborába tartozni akik megkeseredve a munkába temetkeznek, mit tegyek?
Sok olyan szerencsétlent ismerek akik egyedül vannak.
- 27 éves molett nő, nagy pofával és hülye okoskodó stílussal, katonáskodó jellem
- 29 éves férfi, alapjában mérve rendes, de ha bátyó megjelenik akkor felveszi a kemény stílust és a munkába temetkezik, valahogy a pénz mozgatja de nem motiválja csak dolgozik mint egy gép. Néha az agresszivitás is felvillan benne ha szóváltás megy.
---------
Van aki szerint én vagyok a hibás... én erre csak bólintok, hogy teszek magasra mindenkire, mert világ életemben egyedül voltam és teljesen feltalálom magam bárhol a világban.
Sok olyan volt, hogy gyakorlatilag kinevettek a lányok amikor csak megszólítottam őket.
Volt egy 16 éves csajszi aki, addig mutatott felém érdeklődést amíg részeg voltam és vicces. Randiztunk de nem voltam elég neki és dobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!