Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 30 feletti férfiak akik még...

30 feletti férfiak akik még hétvégente a kocsmába jártok ti ezt tényleg élvezitek vagy csak a csajozás miatt jártok ki?

Figyelt kérdés

A társaságunkban még mindig sok a 30 feletti férfi aki minden hétvégéjét szinte ugyanazokban a kocsmában tölti, és unott képpel ücsörögnek a hidegben, vagy a pultnál a náluknál legalább 10 évvel fiatalabb csajokat bámulva.

Miért csináljátok ezt?

Tényleg élvezitek?

Illetve ha egy barátotok akinek komoly barátnője van és már nem jár ki veletek , mivel úgy érzi már másban vagytok mint ő akkor miért gondoljátok , hogy a barátnője eltiltja tőletek?

Arra nem gondoltok , hogy esetleg a barátotok dönt így és már nincs kedve ugyanazt csinálni amit az elmúlt 15 évben?

Tényleg őszintén érdekel, hogy mi áll ennek a hátterében?

Sokszor látom, hogy szingli pasik szinte visszahúzzák egymást, és ahelyett , hogy tényleg csajoznának, csak ücsörögnek egymás társaságában a csajokat bámulva és a haverjuk barátnőjét kibeszélve, hogy az milyen szemét , hogy elmarta előlük a barátjukat, miközben az a szerencsétlen barát valószínűleg sokkal jobban érzi magát a barátnője társaságában éppen mint ti ott kinn a kocsmában.

Nem értem miért csináljátok ezt?

Amikor egy barátnőmnek kapcsolata lett és a hétvégéket egymás után mondta le, akkor mi a másik barátnőmmel megértéssel kezeltük, és azt beszéltük , hogy sajnáljuk, hogy mostanában nem jön ki velünk, de örülünk, hogy boldog és ez teljesen természetes.

Mi nélküle is feltaláljuk magunkat és ha ő is kijön akkor örülünk neki, és nem beszéljük ki a pasiját, hogy elmarta tőlünk hanem örülünk a boldogságuknak.

Ti miért viselkedtek így?

Irigységből?

Vagy tényleg sajnáljátok a havert , hogy milyen rossz neki a barátnőjével otthon?

Tényleg nem rossz szándékból kérdezem, hanem érdekel, hogy őszintén miért lesz a szemetekben rögtön gonosz a barátnő aki miatt már nem jár ki annyit a haver?

2019. nov. 3. 01:28
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

utolsó válaszadók, köszönöm jól esik , hogy ilyen válaszokat is olvashatok.

igen nekünk is van egy barátunk, akivel szinte minden hétvégén összejárunk, de nem kocsmázni.

számtalanszor hívtuk már azokat a bizonyos embereket is akik nehezményezik, hogy párom nem jár ki velük magunkhoz társasozni, vagy más programra és akkor természetesen nem érnek rá. Valamiért csak kocsmázni érnek rá.

De ne értsétek félre , mert én megértem őket is.

Tényleg folyton a csajozásban vannak, és valahol sajnálom is már őket, mert tényleg a kis fiatalabb lányokat hajkurásszák, aztán ha össze is jön valamelyik, akkor csodálkoznak, hogy nem jönnek ki a leányzóval.

Igen , valóban nagyon csinosak a kis gimis, egyetemista lányok csak éppen az a baj, hogy nekik bizony a harminc feletti srácok már kicsit öregek, mivel itt van megint az a bizonyos kulcsszó "totál másban vannak " mint a srácok.

Más életritmus, más célok.

Hát mindegy.

Úgy néz ki maradok a sárkány barátnő aki elmarja a barátját tőlük, de kívánom , hogy találjanak végre egy rendes , komoly barátnőt , legyenek boldogok velük, és akkor egészen biztos vagyok benne, hogy más szemmel fognak majd rám nézni.

2019. nov. 3. 08:37
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt megyünk a párommal, van egy törzshelyünk és elég jó baráti társaság alakult ki. A többség szintén hozza a barátnőjét, jól elvagyunk. Mondjuk van egy srác aki egyedül jár, mert az asszony be van oltva ilyen helyek ellen. Egyszer eljött a társaság nyitott volt vele, de még egy ilyen savanyú csajt még nem láttunk. A cimboránk se erőlteti neki, inkább eljön nélküle, mivel a csajnak nincs épkézláb ötlete, hogy mit csinálnáljanak a tv-zésen kívül.
2019. nov. 3. 08:42
 13/30 A kérdező kommentje:

Na az ilyen csajokkal sincs gond, csak éppen nem illenek egymáshoz. Viszont ha ez nekik így megfelel , akkor semmi baj. Az az igazság, hogy aki egész héten dolgozik, az bizony néha lehet többre értékel egy jó könyvet, egy sétát , összebújást a párjával mint egy hangos kocsmát ahol még beszélgetni sem nagyon lehet anélkül ,hogy ne kelljen ordítozni.

Amúgy érdekes , mert szívesen meghallgatnám annak a lánynak a véleményét is, akit ti unalmasnak tartotok , mert lehetséges , hogy több élet van benne, mint bennetek , csak éppen más tölti fel energiával, és az olyan emberek társaságában mint ti egyszerűen elhervad.

2019. nov. 3. 09:26
 14/30 A kérdező kommentje:

amúgy ne értsd félre, lehet kicsit rosszul fogalmaztam az előbb. Nem azért írtam mert veletek bármi gond lenne, csak egyszerűen egészen más dolgok töltik fel a különböző embereket.

volt egy társaság akikkel anno összejártam , és úgy éreztem az összes életenergiát elszívják belőlem, pedig nagyon jó emberek , de egyszerűen rossz hatással voltak rám..akkor azt gondoltam, hogy velem van a baj, és valami nem stimmel, aztán megismertem a mostani baráti társaságom és végre úgy éreztem , hogy megtaláltam a helyem.

Ha valaki látott volna az egyik és a másik társaságban akkor nem hitte volna el, hogy ugyanarról az emberről van szó..

2019. nov. 3. 09:33
 15/30 anonim ***** válasza:
Áruld már el hogy jön össze a fejedben a csajozás meg kocsma? Oda NEM azért jár az ember mert nincs vagy szar a párkapcsolata! Még csak beszélni se beszélünk róla!
2019. nov. 3. 09:42
 16/30 A kérdező kommentje:

..:D elárulom, mert maga a párom és egy másik haver panaszkodott, hogy elegük van , mert nem tudnak normálisan beszélgetni az adott srácokkal ha kimennek velük , mert azok közben folyton a csajokat bámulják és nem is figyelnek arra, hogy mit beszélnek hozzájuk.

és ismétlem , megértem őket mert annyira szeretnének végre egy nőt, hogy most nem tudnak másra koncentrálni.

2019. nov. 3. 09:56
 17/30 anonim ***** válasza:
48%
Tegnap én is kocsmában voltam . Ittunk pár sört és csocsóztunk . Majd mindenki békésen hazament. Kb erről szól a kocsma . Olyan butaságokat írtal hogy az már fáj . Egy igazi hárpia vagy . :D
2019. nov. 3. 10:24
 18/30 A kérdező kommentje:

képzeld tegnap én is kocsmában voltam, hazajöttem előbb mint a párom és megkértem hogy maradjon nyugodtan amíg szeretne és hazajöttem egyedül..nahát...:d tényleg hárpia vagyok. Előtte való nap meg én közöltem a párommal, hogy te szépen menj a fiúkkal én meg találkozom a barátnőimmel.

Hát igen...:D sajnálom, hogy rám vetíted ki , hogy a barátnőd hárpia, de én arról nem tehetek.

De ha úgy érzitek , hogy hárpiák vagyunk akkor hagyjatok el minket.

Elárulom a pasik tovább siránkoznak mint mi nők..:D

2019. nov. 3. 10:31
 19/30 anonim ***** válasza:
58%
Képzeld el, hogy nem csak csajozni lehet egy kocsmában. Én is sokat vagyok kocsmákban péntek/szombat estéken. Mivel van 3-4 olyan ismerősi/baráti kör akivel ilyenkor tudok csak találkozni. Mivel nekünk nem elég a chatelés itt beszélgetünk és szórakozunk. Nem tudom milyen emberek vesznek körül vagy mi zajlik a fejedben de képzeld el nem szoktuk szívni a vérét annak aki inkább otthon marad a barátnőjével. Én is tudom, hogy milyen jó otthon a párommal de képzeld el vannak barátaim akikre szintén szakítok időt ha tudok. Szerintem jobb lenne ha kicsit jobban körbenéznél mert elég ramaty ismerőseid lehetnek ha úgy viselkednek mint az érzelmileg instabil 14 évesek.
2019. nov. 3. 11:05
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát banyek itt nemhogy 30+ kocsmázó pasi nincs rajtam kívül de van aki még kocsmát se látott belülről.
2019. nov. 3. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!