Ti is úgy látjátok hogy nincs különbség azok között akik kimentek külföldre dolgozni és akik itthon maradtak?
Figyelt kérdés
Szerintem nincs.Aki itthon maradt és beletörődött hogy nem fizetik meg rendesen és aki kiment külföldre,mindkettő rossz megoldást választott.Ugyanis itthon kellene tüntetni,sztrájkolni a magasabb fizetésért.2019. nov. 1. 17:48
11/15 anonim válasza:
6-os. Te lehet, hogy veszítettél, de én nem érzem, hogy veszítettem volna, teljesen más élethelyzetből jöttünk. Családom már Magyarországon sem volt, szülőkkel már ott se tartottam a kapcsolatot, komoly okom van rá, a barátaimmal pedig rendszeresen találkozom, nem maradtam le egy esküvőről vagy fontos eseményről sem. Konkrétan 7 ember van, akitől így távol kerültem, de megoldjuk és itt helyben is építettem ugyanannyira értékes emberi kapcsolatokat, tehát nem csak a pénzről szól az életem. Ha megtarthatnám a kinti fizetésem, akkor se költöznék vissza. Lassan 9 éve hagytam el az országot és semmit nem bántam meg. Szóval hiába szeretnéd, nem rontottam el.
12/15 anonim válasza:
Én úgy látom, hogy akik kimentek, azok egy része menőzve tér haza.
13/15 A kérdező kommentje:
#5-ös az volt benne a rossz megoldás hogy itthon semmi sem változott.És erről mindannyian tehetünk.Tőlünk azt csinálhatnak a munkáltatók még az állam amit akarnak.
2019. nov. 1. 21:00
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tartom többre azt aki kiment külföldre dolgozni annál aki itthon maradt és minimálbért keres.Azokat tisztelem akik mernek sztrájkolni,meg akik tüntetnek
2019. nov. 1. 21:05
15/15 anonim válasza:
Tanulni kellett volna ! ^^ Most meg megy a sírás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!