Ha ahhoz jogunk van, hogy bántsunk egy ártatlan embert, és öngyilkosságba hajszoljuk, akkor ahhoz miért nem hogy kioltsunk egy életet?
Senki sem ártatlan, de azért nem hiszem, hogy nem tudsz külömbséget tenni két bűn között, Neked a bolti lopás és egy gyilkosság között sincs külömbség? A te fejedben az rendben van, hogy mondjuk a gyerek beszólt a másiknak, cserében meg megölik? Mondom, vannak bajok.
De amúgy szerintem te is valami számkivetett vagy, mert ennyire cringy dolgokat más nem mondana. Ne járasd le magad jobban. Az ilyen dekomolynakakaroktűnni viselkedés inkább csak nevetséges.
Jó,van bűn és bűn között különbség de itt a dolog szépségén van a hangsúly.
Nem vagyok már számkivetett mint régen,de vannak dolgok amik nem változnak.
Amúgy tudod te hogy mire mondják azt hogy cringe?
Igaz,minek a körítés? Szeretem nézni ahogy embereket gyilkolnak meg.Én nem egy tini vagyok aki ettől érzi magát különlegesnek.
Ezen ne gondolkodj mert beleőrülsz.
A kèrdès nem rosz !..
Csak nincsennek rá helyes válaszok.
Háborúban meg fegyvert is adnak hogy olyan embereket ölj akiket soha se láttál. (Parancsra) Áldják a papok a fegyvereket ,holott ők hirdetik az igèt.
Bèkèben meg a BTK szerint kell èlni.
Igen az ilyenekre sajnos nem tèr ki a jog.
Igen lehet ezèrt van annyi őrült ,,
Csak azt nem èrtem mièrt a vètleneken torolják meg a sèrelmeket. Lásd vallási háború politikai konfliktusok stb.
Ilyen hülye világban èlünk sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!