Sokaknál mi ez a nagy Halloween utálat?
Már szinte mindenhol látom megosztva "Én gyertyát gyújtok és nem tököt faragok!" és egyéb bejegyzéseket.
Miért olyan nagy gond egyeseknél, hogy (amerikai példára) 31-én buliznak és a gyerekek is jól érzik magukat. Attól még 1-jén aki eddig is kijárt a temetobe ki fog menni gyertyát gyújtani.
Valaki megindokolja nekem? Lehet csak én nem tudok vmit, ami felháborító lehet.
"Miért lennék köteles beállni gépiesen egy ilyen mesterkélten generált, hosszú sor végére?"
Nem kötelező. Te tartod még az ősmagyar hagyományokat, ünnepeket?
14 évesen még belefér hogy ennyire buta a gondolkodásod, bár nem hinném hogy ezek a te gondolataid. Jössz itt a majmolással, közben meg te írsz ide olyan dolgokat, amiket másoktól hallottál :)
De ha már utánzunk, utánozhatnánk rendesen, usa-ban ilyenkor van rengeteg ilyesztgetős park, ahol végig kell menj az útvonalon és rengeteg horrorfilm, horrorkönyv megelevenedik körülötted, jártam nem egy ilyenben, imadtam mindet... Ha igényesen megcsinálná itthon valaki, jó reklámmal szerintem egész európából jönnének emberek kipróbálni...
Így hogy csak gyerekeknek van beöltözőbuli, illetve felnőtteknek 1-1parti a városokban, így elég gagyi...
New yorkban pl az egész város be van öltözve, mindenhol flash mobok profi és amatőr szinten, fepnőtt haveri társaságok, akik eljátszanak jeleneteket pl metrón... Amíg ez nincs meg mellé, csak mindenki faragja a tököt, meg elmegy valami gagyi pl salsa haloween buliba, addig elég szánalmas az egész... Megcsak nem is utánzás... Ez nemes egyszerűséggel erőltetés...
Sőtt, melós brigádokat láttam new yorkban beöltözve, vizvezetékszerelő lent dolgoztak a csatornában, es az egyikük be volt öltözve az Az bol a bohócnak és ijesztgették a járókelőket...
Asztalosokat láttam hokimaszkban láncfűresszel...
Költöztetőcéget, akik hullat is cipeltek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!