Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hogyan csináljátok hogy...

Ti hogyan csináljátok hogy nem aggodtok a jövőn hogy hogyan lesz később? Vagy a múlton mi lett volna ha?

Figyelt kérdés
2019. okt. 30. 06:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#7: azt ugye akkor tudod, hogy álomvilágban élsz? Az semmire nem megoldás sem a jelenre, sem a jövőre nézve, hogy elfeded a valóságot, és csak úgy élsz a te kis világodban. A felelősségteljes, felnőtt élet ott kezdődik, amikor felismered és elfogadod a magad körüli világot, és abban élsz. Különben ez elfajulhat egy olyan problémává, amiben azt hiszed, te bármit megtehetsz, mert az nem a valóság, amiben élsz.
2019. okt. 30. 10:13
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
Mert semmi értelme.A múlt az már a múlt,visszacsinálni nem lehet,a jövőt pedig nem ismerjük.
2019. okt. 30. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

én nem aggódok a jövőm miatt, hanem tervezek és haladok a céljaim felé

nem aggodalommal teszem, hanem nyugodtan megtervezem mit szeretnél és több alternatív lehetőséget, ha bármi lenne

a múlton nem rágódom, tanulok belőle, de nem rágódom rajta

2019. okt. 30. 11:37
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2019. okt. 30. 16:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Eddig azon aggódtam de komolyan, egész gyerekkoromba ezen stresszeltem mióta az eszemet tudom,úgy mond ez miatt hagytam fel a barátkozzással is amit bánok is,sok dologból ki is maradtam mondjuk azt hogy most akarom élni azt a kort amit már kellet volna,igazából ezért sem voltam valami nagy társosági ember, mert hát ezzel foglalkoztam, most meg fel adtam mert nem látom értelmét,úgy mond ki égtem ebben.

Mostanában hagytam fel azzal hogy mi lesz a jövőm? Nyilván van pár tervem és lassan haladok is velük, csak hogy csináljak is valamit, mellette próbálkozom félre is tenni, örökké nem szeretnék dolgozni vagy maximum csak 2 hetet szeretnék dolgozni később, igaz ezt most is meg lehet csinálni, ki tudja lehet meg is csinálom csak akkor napi átlag 13 óra maximum 15 órát kell dolgoznom sofőrként,valamit valamiért, de ha külföldi céget tudok találni akkor 12 nap alatt is meg tudom azt is keresni amit valaki belföldön 20-22 nap alatt.

Vagy keményen dolgozom legalább 10-20 évig külföldön aztán valahol ahol jó az idő egész évben, elvegetálódom :-D

Mi lett volna ha? Ezen is sokat stresszeltem de már nem érdekel, úgy sem tudom megváltoztatni a múltat.

Nincs értelme aggódni hogy mi lesz a jövőm, csinálni kell és kész.

Amit akarsz azt úgy is el fogod egyszer érni, amit pedig nem akarsz azt nagy eséllyel nem fogod elérni, de csak azért mert nem is akarod.

Számomra mi a fontos, nem a karrier, pénz vagy a luxus azt meghagyom másoknak, mondjuk azért nem utasítanám vissza ezeket a lehetőségeket sem.

Nekem mi a fontos? 1.Egészség,40 felül nem tudod megvenni maximum a gyógyszereket azok csak enyhítik a fájdalmat vagy abban az időben le állítják az agyban ezt az érzést.

2.Boldogság, ezt egyedül nem biztos hogy átt tudod úgy élni mint másokkal együtt, nekik boldogságot okozni, megélni ezeket az érzéseket, jól érezni magadat stb..

3.Anyagika, erre is azért szükség van, mivel hát lassan már semmi sincs ingyen.

2019. okt. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!