Szerintetek normális az . Hogy 27 éves múltam és még mindig a játékok érdekelnek?
Figyelt kérdés
Igazából hosszú lene leírni a dolgomat ,de elmultam 27 és a játékok érdeklenek nem nők valhogy meg kocsik hanem játékok pontosaban mekett dolgok ez azután történt miután a szobám átlet rendezve a szobám és már dolgok gyerekkero dolgot likvidáltam aés visszsírtam , ebből azután komolyabb prolbémán is lett de valhogy folyton ugy érzem valmi hiányzik egy tárgy amit ne tujdon rola senki hogy az enyém és nálam van de én viszont tudjak ola megva és ad erőt ami a vitrinbe van ! enek tudata az ami megnehezítti a koncentrációt a dolgokra stb2019. okt. 29. 11:09
11/20 anonim válasza:
Egy értelmetlen katyvasz az írásod, se helyesen írni se fogalmazni nem tudsz. 27 évesen ez elég gáz.
12/20 anonim válasza:
Biztos,hogy 27 éves vagy?Ha ez az egész nem kamu,akkor sürgösen szerezzél be egy helyesirási szótárt és az kerüljön az érdeklődésed középpontjába a játékok helyett.
13/20 A kérdező kommentje:
hát jah lehet igazuk van
2019. okt. 29. 12:44
15/20 A kérdező kommentje:
andrásnak hívnak
2019. okt. 29. 13:35
16/20 anonim válasza:
Remélem nem akarsz regényt írni az eletedről :D
17/20 A kérdező kommentje:
az már sikerült és meg is lett a gyömölcse kár volt bárcsak visszalehetne mennia multba
2019. okt. 29. 15:15
18/20 anonim válasza:
Ez önmagában nem lenne gond.
Veled más gondok lehetnek.
Az,hogy valaki felnőttként is játszik,nem feltétlen infantilis dolog.
Ezt úgy hívják más néven "hobbi".
Vannak emberek,akiknek semmi hobbijuk nincs,csak ellátják napi teendőiket.
Na,ezekből lesznek idővel az alkoholisták,depressziósak,stb....
19/20 anonim válasza:
Bocs az érzéketlen kérdésért, de nem vagy valamilyen formában értelmileg visszamaradott? Már nem csak a makettek miatt, hanem mert gépelni sem igazán tudsz. Azt is írod, hogy nem dolgozol, gondolom a szüleid ügyelnek rád. Ha elvették a játékaidat, szólj nekik, hogy te szeretnél valamit vitrinbe tenni. Már amennyire ki tudom egyáltalán venni a dolgot.
20/20 A kérdező kommentje:
hát higgye el én is nehezn tudom kivennia dolgokat nem csak átlett rendezve a szobám és egy két dolgot elhagytam és azokat sírom vissza folyton gyerekkori dolgokat
2019. okt. 29. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!