Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk! Titeket zavar ha egy...

Fiúk! Titeket zavar ha egy lány nektek sírja ki magát?

Figyelt kérdés

Hogyha mondjuk egy lány akivel jóban vagytok, és elsírja magát amikor ketten vagytok, akkor nyilván neked kéne megvígasztalni. Ilyenkor bennetek milyen érzés van?

Úgy értem, hogy zavarban éreznétek magatokat, vagy akkor ti lennétek az, aki erős, aki meghallgat/megvígasztal.

Vagy valami más?

2019. okt. 26. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
A hisztit kizárólag akkor elviselhető, ha közöm van a nőhöz. Egyébként ne nekem fakadjon ki. Ha odavan, hogy mi csak barátok vagyunk, akkor tényleg azok legyünk, de akkor ne nyígjon nekem, mert a haverjaim sem teszik. Az ilyen nőcis viselkedést hagyja meg a pasijának.
2019. okt. 26. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha barátok vagytok (igen, létezik fiú- lány barátság), akkor hallgasd meg és próbálj tanácsot adni, segíteni neki.
2019. okt. 26. 17:51
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Megszeretgetem és ágyba bújunk.
2019. okt. 26. 17:53
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem zavar. Egy igazi férfi jóban-rosszban támogatja a barátját, barátnőjét. Normális esetben a védelmező funkciónak is elő kell jönnie.
2019. okt. 26. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Ha személyesen történne a dolog más választásom úgysem lenne, kötelességemnek érezném, hogy megvigasztaljam valahogy. Az az idegesítő amikor pl messengeren kezd el már sokadjára hisztizni, bezzeg amikor nekem kellene egy, kis lelki támasz azonnal bunkózik meg leráz.
2019. okt. 26. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Attól függ. Ha látok esélyt arra, hogy komolyabb dolog legyen a kapcsolatból, akkor nem. Ha nem látok, akkor viszont marhára nem vagyok rá kíváncsi.
2019. okt. 26. 18:20
 7/14 anonim ***** válasza:
31%
Ha barát zónában tart engem és egy másik fiúról van szó, akkor igen. Különben nem zavarna.
2019. okt. 26. 18:35
 8/14 anonim ***** válasza:
30%
Attól függ, hogy van-e barátja. Ha nincs, akkor megvigasztalom, viszont ha van, akkor kényelmetlenül érzem magam, mert ez a barátjának lenne a dolga.
2019. okt. 26. 18:58
 9/14 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, hogy a kettő ember baráti viszonyban van, de lelkizni úgy nagyon nem szoktak. Egyszerűen csak barátok (romantikus viszony nincs, de nincs 100%osan kizárva. De amúgy nincs!)

. És nem hiszrire gondolok, hanem sírásra, ami komolyan szomorúság miatt van, nem pedig hiszti, vagy feltűnősködés.

2019. okt. 26. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Nem nagyon vagyok közösségi ember, de ismerem a szitut. Szomorú leszek, de ugyanakkor megoldások halmazát sorolom neki, hogy mit lehet/kellene/tudna tennie, illetve az okokat próbálom vele megértetni.
2019. okt. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!