Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki ezen az oldalon fent van,...

Aki ezen az oldalon fent van, annak nincs élete? Unatkozik? Magányos? Nem tudja hogyan tovább? Nem akar semmit sem csinálni?

Figyelt kérdés

Vagy mi lehet ennek az oka?

Először írjátok le a véleményeteket,majd mond el te miért vagy itt?

Mióta vagy ezen az oldalon? 1 hónapja? vagy 1 éve? Stb..

Jó ez neked így?

Kor/nemet is írjatok.

2019. okt. 26. 05:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki az interneten fent van, annak nincs élete? Unatkozik? Magányos? Nem tudja hogyan tovább? Nem akar semmit sem csinálni?

Kb. ilyen szintű a kérdés, de mind1.

2019. okt. 26. 09:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyan emberek vannak itt akik inkább intelektuális beállítotságuak. Persz vannak trollok meg perverzek is.

Munkahelyemen szoktam olvasgatni és írogatni néha szabad percekben unalom ellen. Otthon ritkán nézzek fel de előfordul.

F/43

2019. okt. 26. 09:14
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Aki ezen az oldalon fent van, annak nincs élete? Unatkozik? Magányos? Nem tudja hogyan tovább? Nem akar semmit sem csinálni?

- Valahogy így, legfőképpen az utolsó 2 kérdés keveredése igaz rám. A korombeliek kommentjei és kérdései alapján, többen is ugyanezzel küzdenek, tehát jószámra vannak akik ezen okokból kifolyólag látogatják ezt az oldalt. De a spekrtum széles körű, kezdve a trollkodástól egészen az intelligens és helytálló tudományos kérdésekig/válaszokig bezárólagosan. Van aki már attól jól érzi magát, hogy anonim oldalon segíthet a válaszaival, van olyan személy, aki megrészegül ettől és csak az ő válaszát tartja elfogadhatónak, és van olyan, aki csak megosztja tapasztalatait, mert miért ne alapon. Személyek adott hozzáállása is változik, nem csak az indok/ok amiért feljönnek az oldalra, ezért nehéz pontosan behatárolni.

Mióta vagy ezen az oldalon? 1 hónapja? vagy 1 éve? Stb..

- Lassan 2 éve úgy, hogy regisztrálva vagyok.

Jó ez neked így?

- Igazából szívesen tölteném mással az időmet, de nincs olyan személy a környezetemben akivel egy jó kis vitát lehetne lefolytatni, vagy csak egy témát feldobva beszélgetni róla. Más meg nem igazán köt le ezen kívül. Mivel itt néha kiélhetem ezt a „vágyam”, ezért mondhatni, jó nekem így. Ami még pozitívum, hogy megismerkedtem az oldalnak köszönhetően pár értelmes személlyel, köztük van olyan, akivel személyesen is találkoztam.

23/N

2019. okt. 26. 09:33
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

5-6 eve jarok fel, szakmai kerdesekre kezdtem el valaszolgatni, aztan kialakult par levelezes, es rajottem hogy ez tök jó hely ismerkedni is, bár akkor még évekig komoly kapcsolatom volt. Sok erdekes embert megismertem itt, es sok lannyal volt innen mindenféle kapcsolatom amikor lehetett. De max heti 2-3-4 orat jarok fel, azt is foleg amikor kulfoldon vagyok. Nem unatkozok, de neha lazitani is kell. :)

30/F

2019. okt. 26. 09:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom hívta fel rá a figyelmemet, ő akkor jön ide, ha röhögni akar. Én is:DDD
2019. okt. 26. 10:38
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Én már kértem segítséget, tanácsot, útbaigazítást is ezen az oldalon. Nem csak hülye kérdések vannak.
2019. okt. 26. 12:20
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Te miért is vagy itt? Kíváncsi vagyok. Na jó, nem annyira.
2019. okt. 26. 15:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyjából 5 éve használom. Az utóbbi pár hónapban kezdtem el kicsit visszamenni, mert előtte olyan szinten függője voltam, hogy 10 percenként felnézegettem és ez nagyon sokszor például a tanulás rovására ment. Én szerintem eredetileg azért kezdtem el itt sok időt tölteni, mert arra gondoltam hátha itt sikerül megismernem néhány hozzám hasonló visszahúzódó, introvertált embert, akinek szintén nincs társasági életük és ebből kifolyólag megértik, átérzik a szorongásaim, gátlásaim okát. Amúgy valószínűleg a legtöbb ember csak unaloműzés céljából tartózkodik itt időnként, szóval nem itt éli az életét, de persze biztosan erre is akad példa. Én nyár közepén végleg fel akartam hagyni az oldal böngészésével, de rájöttem, hogy nem megy. Az évek során a napi rutinom részévé vált az itteni időtöltés, kérdések olvasgatása, válaszírás stb... 19/L
2019. okt. 26. 18:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

10 éve járok fel az oldalra olvasgatni.Válaszolni ritkán szoktam.

Nem unatkozom és nem érzem magamat magányosnak.Érdekelnek az emberek gondolatai,hogy egy-egy kérdésre kinek mi lenne a megoldása.

26/L

2019. nov. 30. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Depresszió, életuntság, magány.

Nem jó, nem élvezem.

Függő vagyok (meg fb-n is egy rakat csoportban vagyopk benne).

Ingerszegény egyhangú egyetemista élet...

Tudományok kategóriában mondjuk van néhány érdekes kérdés, amik kapcsán egész messze vezető utánajárásokat is tudok folytatni. Le merem amúgy fogadni hogy 3X többet tanultam innen, mint amit a középsuliban valaha kaptam.

8 éve vagyok fenn.

22/F

2020. febr. 27. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!