Te raknál (mernél hozzá passzintani) egy drága, elegáns autóhoz vonóhoroggal egy nem éppen szép teljesen fém rácsos kutyaszállító utánfutót? Hogy azzal menj körülbelül mindenhova (rokonokhoz, kirándulgatni, stb)?
20!
Ne foglalkozz a sok idiótával. Önmagukkal van bajuk
Neked tényleg valami nagy bajod van hallod-e! Igaza van 21-esnek!
Inkább téged sajnállak, nem is kicsit. :)
Azzal akartam nekik jót, hogy ne nyomorogjanak valami ketrecben holmi csomagtartóban, mert ha nem utánfutó, akkor csak a csomagtartóban lenne hely! És kösz, de én oda nem száműzöm őket! Annál még a direkt erre kifejlesztett kutyaszállító is fényévekkel jobb.
És nem erre irányult a kérdés, hanem arra, hogy ezt a pontosan ilyen célokra tervezett (de formátlan, nem szép) szállítót kínos-e
Egy szép formatervű autóhoz helyezni...
Ez volt a kiírasban, nem pedig más.
De hagyjuk, egyesek nem tudják értelmezni a kérdést, ilyen emberrel nem állok le vitatkozni. Teljesen igaza van 21-esnek.
Szevasztok!
Ha jól értem, még nincs se autód se utánfutód se kutyád, de már azon agyalsz, "jaj hogy fog kinézni"?
Kicsinyes rongyrázó kategória.
Egész nyugodtan vedd meg álmaid drága elegáns autóját, csak a kutyát hagyd ki a játékból.
De miért érdekel, hogy "ciki"-e? Ki nem sz***ja telibe? Ideje lenne felnőni...
Bár gyanítom, 20-nál nem vagy több, és max álmodsz egy prémijjum ajutóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!