Máshol olcsóbb lett volna?
Másik kedvencem, autót annyiért vegyél amennyi az éves fizetésed X százaléka... Ki szeretne rozsdás, öreg szart magának...
Szerintem az ember érzi hogy mi éri meg az árát.. Egy adott cipő 50-be volt újonnan, és 3 év téli-nyári használat után, illetve autózás mellett, is csak a talpa kopott meg, illetve ahol hajlik ott barázdás kicsit.
Van egy farmerom amit évszakonként mosok csak, felfrissítve azt, és mindig olyan mintha új lenne.
igen, erről beszélek, de vannak, akik ezt nem értik meg. inkább vesznek olcsót rövid távra, mintsem egy többet, hosszú távra. és így van, ha én úgy érzem, hogy erre akarok költeni, és ez nekem megéri, akkor ahhoz senkinek semmi köze. én sem mondom meg, hogy az epres fagyi miért jobb mint a csokis, izlések és pofonok, de sokaknak fáj ezt felfogni.
megint csak bocsi a helyesírásért, de fáradt vagyok :/
Mondjuk ha valaki olyan drága dolgot vesz, amit igazából nem engedhetne meg magának, akkor nem csoda, hogy mások nem értenek egyet vele. Oké, ár-érték arányban lehet, hogy jobb az olcsóbb, csak ha emiatt más, fontosabb dologra nem marad pénz, akkor összességében mégsem érte meg.
Az autó sajnos pont jó példa erre, sokkal több autó van forgalomban, mint amennyit a lakosság reálisan fenn tud tartani. Sokan inkább a kényelmet választják, aztán folyamatosan borotvaélen táncolnak, és ha jön egy váratlan kiadás, összeomlik a családi költségvetés. Nemhogy még nyugdíjmegtakarításuk legyen, vagy gyűjtenének az öt éven belül szükséges lakásfelújításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!