Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hol vagytok negatív emberek?

Hol vagytok negatív emberek?

Figyelt kérdés
Most úgy kéne valami negatívum az életembe,szeretnék még jobban negatív lenni, írjatok negatív dolgokat hogy még jobban akarjak élni.
2019. okt. 24. 00:36
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
12# Láss csodát már megtörtént.
2019. okt. 24. 23:09
 22/24 A kérdező kommentje:

13#Ebben lehet valami, igazából azért már voltak problémák.

Nem hiszem,de ha te mondod biztosan.

Igen volt, de olyan is volt amikor nem volt időm vagy semmi sem volt, mivel ami volt az el fogyott,napi 1 étkezéssel is el vagyok, az sem érdekel ha éhes vagyok, ha a szegények éheznek akkor éhezzek én is, hiszen ha nem teszek valamit én is olyan leszek mint ők.

Szerencsére nem de ha az lennék biztos végett veetettem volna valahogyan az életemnek, ha esetleg valakinek tudtam volna segíteni maximum akkor nem.

Van ruhám, de minek?

Jelenleg van de ha nem teszek semmit, egyszer az utcára kerülök majd, örökké úgy sem fognak támogatni.

Még nem, de itt semmit sem lehet tudni, ez a világ egy nagy???

Apám egy rendes ember és édesanyám is, csak én vagyok ilyen nyomorult.

2019. okt. 24. 23:20
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobb dolgod van, mint pl. egy atlagos afrikai gyereknek.

Te tanulhatsz, kepezheted magad, elhetsz a hobbijaidat.Ok nekik csak alom ez.

Tudom, nem fog vigasztalni, de ha mar ennyire szerencsetlen vagy, akkor segits azokon, ok tenyleg foggal-korommel kapaszkodnak egy kis segitsegert.

2019. okt. 26. 15:24
 24/24 A kérdező kommentje:

24#Ez igaz, csak az a gond hogy nem sok értelmét látom annak hogy ezt megélhetem a temetőben úgy sem vehetem ennek hasznát.

Segítenék én rajtuk de nem vagyok orvos és nem fogok azért tanulni évekig,nem akarok az egyetemen ki égni, számos embert ismerek, teljesen ki vannak égve, 2-3 év alatt komolyan mondom öregedtek vagy 5-7 évet is,elég rosszul néz ki egyes ember.

2019. okt. 26. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!