Hol vagytok negatív emberek?
Figyelt kérdés
Most úgy kéne valami negatívum az életembe,szeretnék még jobban negatív lenni, írjatok negatív dolgokat hogy még jobban akarjak élni.2019. okt. 24. 00:36
11/24 anonim válasza:
Bocsánat, nem tudtam, hogy mindkét kommentemet elküldi :D
12/24 anonim válasza:
Akit ma a barátaidnak hiszel nemsokára idegenek vagy ellenségek lesznek..
13/24 anonim válasza:
Majd, ha jön valami komoly baj az életedben, akkor észbe kapsz.
Addig pedig azoknak intesz be, akik vágynak élni.
Ez olyan, mintha egy éhezőhöz odamennél, elővennél egy szendvicset, beleharapnál, megrágnál minden falatot, aztán a földre köpnéd.
Volt lehetőséged enni? Nem vagy súlyos beteg? Van ruhád, amit felvehetsz holnap? Na és tető a fejed felett? Nem a sürgősségiről írsz, mert az alkesz apád eltörte a kezed?
15/24 anonim válasza:
#1 Ez nem negatív szemlélet mód hanem az élet tényleg ilyen.
17/24 anonim válasza:
Hú, jól lehúztatok, nem is olvastam végig a válaszokat inkább.
18/24 A kérdező kommentje:
8# Köszi,ismerőseim már nincsenek,barátaim sincsenek, talán egy ember az, bár eléggé kérdéses.
Reménykedem benne.
Ebben van igazság.
Ez nem teljesen igaz.
Lehetséges.
Azért még itt nem tartok.
Ha ha, egész biztos?
2019. okt. 24. 23:04
19/24 A kérdező kommentje:
9-10#
De igen.
Nem hiszem, igaz már többször gondoltam rá, de rajtam már csak a föld alatt segíthetnek.
2019. okt. 24. 23:07
20/24 A kérdező kommentje:
11#
Semmi gond :-D
2019. okt. 24. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!