Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen volt a mai napod?

Milyen volt a mai napod?

Figyelt kérdés

Mit fogsz még csinálni a nap hátralevő részében?

Holnapra mik a tervek?

Kor/nemet is írj.

2019. okt. 16. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Volt? :D A nap felénél járunk :D

Borzasztó fáradt vagyok, zombi mód keltem, aztán munka. Most még ebéd utáni tea mellett lazítok pár percet, aztán még pár óra munka, utána hazamegyek, átöltözök és fogom a festőhengert, kifestjük a ház egy részét, utána még lehet hogy felrakjuk a felső konyhaszekrényt, vagy odafuvarozzuk a gardróbszekrényt és elkezdjük összerakni. Utána fürdés, alvás.

Holnapra kb. ugyanez a terv.

25N

2019. okt. 16. 14:09
 2/11 anonim ***** válasza:
43%
Röviden szar, kaptam egy jogtalan egyest és ma is szívatott az osztályfőnököm. Holnapra ugyan ezek a tervek, csak lesz még 2 bioszom is.
2019. okt. 16. 14:11
 3/11 anonim válasza:
60%

A mai nap elég laza, bár nem pihentető

Jártam gégészeten, lehet allergiàs vagyok egy antibiotikumra, de pozitív vagyok :) A napom feldobja hogy talàlkozom egy baràtnőmmel és sokat beszélek a külföldre utazott pàrommal

24L

2019. okt. 16. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Eddig átlagos. Csendes nap van ma a munkahelyemen, ráérek itt nézelődni és szervezni a következő utazásom. Munka után hazamegyek, útközben bevásárolok, főzök valami finomat, megpróbálom befejezni a könyvet, amit épp olvasok aztán megnézünk egy filmet vagy sorozatrészt a férjemmel. Tegnap késő estig volt programom, ma jól fog esni egy kis punnyadás. Holnap munka után egy kollégám búcsúbulija lesz, így az a terv. 32/N
2019. okt. 16. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
75%

Azért még javában tart a nap ahhoz, hogy múlt időben beszéljünk róla :D

De egyébként nekem eddig jól. Ülök a munkahelyen, de nem kell éppenséggel megszakadni, látod most még gyakorizni is van közben egy kis időm.

Este 6-ig elleszek ezzel, aztán hazabuszozok, megvacsorázok, olvasgatok, sorozatozok.

Holnapra kábé ugyanez :D

A holnaputáni nap annyiból más, hogy akkor munka után nem haza, hanem moziba fogok menni egy ismerősömmel.

25/F

2019. okt. 16. 14:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Egész jó,monoton,de legalább jó hangulatom volt.A tegnapi napom nagyon pocsék volt,de szerencsére az a hangulatom nem terjedt át a maira.Hazamegyek,tanulok majd olvasok,sorozatot nézek.Holnap suli,utána megyek színházba.

17/L

2019. okt. 16. 16:42
 7/11 Sunshinedoll ***** válasza:

Dolgoztam, aztán elmentem orvoshoz, mert pár napja nem vagyok jól, kiderült, hogy hörghurutom van. Onnan mentem a patikába, aztán a postán befizettem pár csekket. Hazafelé beugrottam a boltba, most filmet nézek, míg a párom vacsorát főz.

Vacsora után valószínűleg olvasok, vagy filmet nézünk.

28n

2019. okt. 16. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
10%
#7 minden jó, egy filmezéssel indul :P
2019. okt. 16. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:

Szar.

Vacsorázni és álomba inni magam.

Dolgozni fogok.

Kor/Nem

2019. okt. 16. 18:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Másfél órával hamarabb hazaengedtek melóból, szóval az jó volt, annak örültem, volt időm vásárolni menni. Halloween-i dolgokat vettem, meg ajándékot a legjobb barátnőmnek a szülinapjára.

Holnap egész nap dolgozok, 13 óra, szóval semmi más tervem nincs.

2019. okt. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!