Milyen volt a mai napod?
Mit fogsz még csinálni a nap hátralevő részében?
Holnapra mik a tervek?
Kor/nemet is írj.
Volt? :D A nap felénél járunk :D
Borzasztó fáradt vagyok, zombi mód keltem, aztán munka. Most még ebéd utáni tea mellett lazítok pár percet, aztán még pár óra munka, utána hazamegyek, átöltözök és fogom a festőhengert, kifestjük a ház egy részét, utána még lehet hogy felrakjuk a felső konyhaszekrényt, vagy odafuvarozzuk a gardróbszekrényt és elkezdjük összerakni. Utána fürdés, alvás.
Holnapra kb. ugyanez a terv.
25N
A mai nap elég laza, bár nem pihentető
Jártam gégészeten, lehet allergiàs vagyok egy antibiotikumra, de pozitív vagyok :) A napom feldobja hogy talàlkozom egy baràtnőmmel és sokat beszélek a külföldre utazott pàrommal
24L
Azért még javában tart a nap ahhoz, hogy múlt időben beszéljünk róla :D
De egyébként nekem eddig jól. Ülök a munkahelyen, de nem kell éppenséggel megszakadni, látod most még gyakorizni is van közben egy kis időm.
Este 6-ig elleszek ezzel, aztán hazabuszozok, megvacsorázok, olvasgatok, sorozatozok.
Holnapra kábé ugyanez :D
A holnaputáni nap annyiból más, hogy akkor munka után nem haza, hanem moziba fogok menni egy ismerősömmel.
25/F
Egész jó,monoton,de legalább jó hangulatom volt.A tegnapi napom nagyon pocsék volt,de szerencsére az a hangulatom nem terjedt át a maira.Hazamegyek,tanulok majd olvasok,sorozatot nézek.Holnap suli,utána megyek színházba.
17/L
Dolgoztam, aztán elmentem orvoshoz, mert pár napja nem vagyok jól, kiderült, hogy hörghurutom van. Onnan mentem a patikába, aztán a postán befizettem pár csekket. Hazafelé beugrottam a boltba, most filmet nézek, míg a párom vacsorát főz.
Vacsora után valószínűleg olvasok, vagy filmet nézünk.
28n
Szar.
Vacsorázni és álomba inni magam.
Dolgozni fogok.
Kor/Nem
Másfél órával hamarabb hazaengedtek melóból, szóval az jó volt, annak örültem, volt időm vásárolni menni. Halloween-i dolgokat vettem, meg ajándékot a legjobb barátnőmnek a szülinapjára.
Holnap egész nap dolgozok, 13 óra, szóval semmi más tervem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!