Neked hogyan néz ki egy átlagos napod?
Mit csinálsz egy átlagos nap, kíváncsi vagyok.
Kort is írjatok.
Köszönöm.
Felkelek, összeszedem magam, bemegyek dolgozni, délután elmegyek edzeni, hazamegyek, főzök, este meg filmet nézünk a baátommal.
Hétvégén reggeli, + valami délutáni program, este vagy elmegyünk valahova, vagy "filmezünk" :D :D (25)
Hétköznap:
Felkelek 6:20-kor, kutyát cicát megetetem, felöltözök, reggelizek, nyulakat megnézem, elindulok a suliba. Délután 4-re általában hazaérek, megebédelek, nyuszizok, megyek egy kört a kutyával, netezek, házit írok, tanulok, játszok a gépen, vagy filmet nézek. Legkésőbb 21:30-kor kimegyek még a nyulakhoz, fürdök, eszek valamit, netezek, éjfél körül megyek aludni.
Hétvégén:
Felkelek 5-kor, mert enni akar a macska, visszaalszok, 9 és 11 között valamikor felkelek, ebédig netezek. Ebéd után nyulazok, kitakarítom a helyüket, megyek sétálni a kutyával, ha van pici kedvem (általában nincs), akkor tanulok, ha nincs, akkor netezek, játszok, filmezek, néha rajzolok, ha van ihletem. Este fél 10-kor nyulak, fürdés, kaja, netezés néha hajnal 1-2-ig, alvás.
18/L
Barátommal beszélgetek és animéket nézünk, kockulok.
19/L
Köszönöm a válaszokat!
A #2 válaszadó nagyon cuki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!