Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha egy fiatal...

Ivett93 kérdése:

Mit tennél ha egy fiatal srácon meglátnád hogy pelenka van rajta? (irj nemet, kort! Köszönöm! )

Figyelt kérdés
Voltam vásárolni és egy srác az egyik sorban legugolt és hátúl kilátszott a pelenkája! Meglepődtem! 26L

2019. okt. 11. 20:51
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Arra gondolnék, hogy valamilyen betegség miatt kell hordania. A pelenkafétis nem igazán jutna az eszembe, mert engem nem foglalkoztat az ilyesmi, egyébként meg ha amiatt viseli, akkor sincs semmi közöm hozzá.

Az biztos, hogy nem bámulnám meg, mert én is gyűlölöm azt, ha megbámulnak bármi miatt.

Szerintem jobb hely lenne a világ, ha az emberek nem néznék le és nem piszkálnák azt, aki valamiben eltér az átlagtól. 17/L

2022. máj. 8. 08:53
 22/22 anonim válasza:
100%
Van hogy betegség miatt kell pelenka. Az inkoherenciát nem lehett mindig meggyógyítani. Csak ag alapított kicsit javítani hogy pelenkát hord. Hogy ki tudjon mozdulni a négy fal közül.
2022. máj. 10. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!