Akit fiatal felnőttként ért identitáskrízis, hogy sikerült megbirkóznotok vele?
Figyelt kérdés
2019. okt. 1. 11:19
1/14 anonim válasza:
Anyám sírt, apám meg lekevert nekem két hatalmas nyaklevest, és rögtön helyre is került az identitásom. Teljesen komolyan mondom.
2/14 A kérdező kommentje:
Szép családod lehet.
2019. okt. 1. 11:40
4/14 A kérdező kommentje:
Gyengébbek kedvéért identitáskrízis = önazonosság hiánya.
Aki ez után sem érti hogy mire gondolok, az inkább ne törje magát a válaszadással.
2019. okt. 1. 12:39
5/14 anonim válasza:
Fiatal felnőttként nemi identitáskrízis nincs, legfeljebb magaddal sem vagy őszinte.
6/14 A kérdező kommentje:
Valaki még mindig nem fogta fel hogy a kérdés NEM "nemi identitáskrízisről" szól?
2019. okt. 1. 12:48
7/14 A kérdező kommentje:
Az hogy nem tudok azonosulni azzal az élettel amit élek, azzal a személlyel aki jelenleg vagyok és nem látok utat hogy ezen változtatni tudjak. Nem tudom hova részletezzem eszt.
2019. okt. 1. 12:55
8/14 A kérdező kommentje:
De gondolom te egy rendkívül értelmes intelligens, magasan kvalifikált embernek tartod magad, mert le "ostoba hülyézel" egy embert, aki elgépelt egy szót...
2019. okt. 1. 13:09
9/14 anonim válasza:
A kommentedben adott magyarázatod miért nem fért be a kérdésed alá? Szerintem szándékosan provokálod a népet. Direkt nem a jól érthető, magyar eredtű kifejezést használtad elsőre, azt túl sokan értették volna meg és nem lett volna min megsértődnöd.
10/14 Thispain válasza:
Mi(vagy ki) akadályoz abban, hogy megváltoztasd az identitásodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!