Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell feltölteni egy...

Miért kell feltölteni egy olyan videót a youtube-ra ahol egy ismert hölgy azt mondja hogy szóba sem állna olyan férfival akinek nincs autója? Vagy ha fel is töltötték miért nem törölték azonnal?

Figyelt kérdés
Magyarországon így is sok a szegény,egyedülálló férfi,akiknek nincs sok pénze.Így is nehéz társat találni.Egyre kevesebb gyerek születik,fogy a népesség.Ti nem gondoljátok azt hogy egy ilyen videó csak még tovább ront az amúgy is nagyon rossz helyzeten?
2019. okt. 8. 15:16
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:

Joga van, megmondani a véleményét.

Ha neked egy vélemény ekkora trauma, akkor szerintem többet fel ne gyere a netre.

Engem sose zavar, ha egy férfi rosszul, provokatívan vélekedik a nőkről.

L

2019. okt. 8. 17:29
 32/57 anonim ***** válasza:

A férfiak imádnak youtube videókon hőbörögni, (lasd a heti rendszerességű "Hova fajul ez a beteg feminista világ???? [link egy 200as nézettségű youtube videóra]" kérdések)

Ha egy vadidegen nő mond valami hulyeseget, azt az ország összes ferfija látni akarja, hogy véleményt formalhasson az egész női nemről.

2019. okt. 8. 18:20
 33/57 A kérdező kommentje:
#31-es lány mondja el a véleményét csak ne töltsenek föl a netre egy ilyen véleményt.Ne botránkoztassák meg az embereket.
2019. okt. 8. 18:43
 34/57 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan a mai világban mondod...?

Amikor minden hülyéből híresség lesz?

Szerintem el vagy maradva egy fél évszázaddal.

Nem mondom, hogy jó az ahogy van. Viszont okosabb és egészségesebb dolog ha az ember nem idegesíti magát minden rajta kívül álló marhaságon. De te tudod. Mondjuk ha sokáig pattogsz még ezen, te se leszel sokkal különb csak te másképp leszel őhm, nem túl okos.

2019. okt. 8. 18:46
 35/57 anonim ***** válasza:
Ennyi erővel minden olyan videót is le kéne törölni vagy tiltani a netről, amin azt tanácsolják a nőknek, hogy csináltassanak nagy csöcsöket, rakjanak be fenékimplantátumot, mindig legyenek a toppon, hamár 1 kilóval többet nyomnak a normálisnál, akkor már egy 10-es skálán -10-es és emelett még legyen házias, vigyorgó arccal vállaljon akár 3 gyereket ó és még az ágyban is legyen jó! Van még kérdés?
2019. okt. 8. 18:55
 36/57 A kérdező kommentje:
#35-ös még azok a videók is jobbak amiket felsoroltál mint az ahol azt mondja a nő hogy szóba se áll olyan férfival akinek nincs autója.
2019. okt. 8. 19:23
 37/57 anonim ***** válasza:
100%

Ja, mert az nem baj ha nők ezreinek rombolják az önérzetét meg beszélik rá a hülyeségre, de ha egy nő golddigger (vannak ilyenek köztudottan, de az értelmesebb férfiak nem törődnek velük) gondolatokat oszt meg, ami kizárólag őt minősíti akkor hujujujj.

Az a bajod, hogy tetszik és esélyed se lenne nála, vagy mi? De gáz, istenem de gáz...

2019. okt. 8. 19:28
 38/57 anonim ***** válasza:

Én tényleg azt tudom ajánlani jó indulattal, hogy menj el pszichológushoz, ő esetleg tud majd neked segíteni abban, hogy ne triggerelődj ilyen jelentéktelen hülyeségeken.

Biztos van olyan neurotikus beteg a világon, aki meg attól akad ki, hogy mondjuk meglát egy doboz tejet. Akkor tiltsuk be a dobozos tejet is?

2019. okt. 8. 19:31
 39/57 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, kérlek, ne írj ki kérdést, mert megbotránkoztató a sötétséged.

Ennyi.

2019. okt. 8. 19:32
 40/57 A kérdező kommentje:
Természetesen az is baj ha lerombolják a nők önérzetét,de az a videó amiről beszéltem azért rosszabb,mert az a férfiakra nézve is káros tartalmú,nem csak a nőkre.
2019. okt. 8. 19:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!