Miért kell feltölteni egy olyan videót a youtube-ra ahol egy ismert hölgy azt mondja hogy szóba sem állna olyan férfival akinek nincs autója? Vagy ha fel is töltötték miért nem törölték azonnal?
Figyelt kérdés
Magyarországon így is sok a szegény,egyedülálló férfi,akiknek nincs sok pénze.Így is nehéz társat találni.Egyre kevesebb gyerek születik,fogy a népesség.Ti nem gondoljátok azt hogy egy ilyen videó csak még tovább ront az amúgy is nagyon rossz helyzeten?2019. okt. 8. 15:16
12/57 anonim válasza:
Sejtem, melyik videóról van szó.
Mindenki ugyanúgy elmondhatja a véleményét a dologról, aki hagyja, hogy ez befolyásolja, az az ő dolga.
13/57 anonim válasza:
Mesélj már még, milyen videókat kéne még felrakni a TeCsőre? ^_^
15/57 anonim válasza:
Nem értem a reakciódat kérdező. Mi az hogy "miért nem törölték azonnal"? Ha az a nő valóban azt mondta amit állítasz (link nélkül) akkor igenis derüljön ki. Bárki (férfi vagy nő) valami csontvázat rejteget az kerüljön elő. Sok nőt vonzanak a pénzes hapsik? Derüljön ki. Ebből tanulhat a többi ember, nem abból ha direkt rózsaszín szemüveget akar feltenni! Se a férfiak se a nők nem olyan feddhetetlenek mint az látni és láttatni szeretnéd!
17/57 A kérdező kommentje:
Nekem nem azzal van bajom hogy ő nem áll szóba olyan férfival akinek nincs autója hanem azzal hogy ezt az egész ország láthatja,hallhatja.
2019. okt. 8. 16:22
18/57 anonim válasza:
Ez nem a bombanős, hanem egy hasonlóan impotens, csak full depressziós szerencsétlenség. Ne keverjétek a kettőt. A bombanős sokkal rosszabb, ez a tag csak simán szánalmas szegényke.
19/57 anonim válasza:
Egyem meg a kicsi szíved. Nekem ugyan nincs autóm, de van 2 motorom. Amúgy meg nem kell ilyen videókat nézni, ha nem bírja az idegrendszered.
20/57 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy sokan már így is egy kalap alá veszik az összes nőt és pénzéhesnek titulálják őket.Egy ilyen videó meg csak olaj a tűzre.Meet az emberek nagy része általánosít.
2019. okt. 8. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!