Fiúk, férfiak nézhetnek azért egy lányt, nőt többször is, mert csúnyának/furának tartják?
Az ember szeme a szokatlanon akad meg. A nagyon szépen, jellegzetesen, esetleg nagyon csúnyán. Az erős megnézést akkor is bunkóságnak érzem.
Az, hogy mi a szép, nagyon sok mindentől függ. Volt egy kolléganőm, akit nagyon szépnek gondoltam. Pár napja láttam egy akkor készült fotót. Most azt mondom, hogy semmi különös. (Valószínűleg én változtam ennyit)
Ami vonzza a tekintetet, az alapvetően a szokatlanság. Ez a szépségtől a hajviseleten vagy arcberendezésen át a csúnyaságig bármi.
Azt pedig teljesen embere válogatja hogy kinek mi a szokatlan/szép, stb.
Nekem az a véleményem, ha egy lányt/nőt többször megnézek, az nem azért van, mert csúnya. Max. van rajta valami különleges, mondjuk túl sok tetkó, túl sok piercing.
A csúnya nőkre rápillantanak, aztán annyi. Amiért többször nagy általánosságban megnéznek egy nőt, az inkább azért van, mert tetszik a látvány. Mondjuk egy buszmegállóban egy helyen pár percig állva, vagy üzletben, vagy szórakozóhelyen. Utcán közlekedve senki nem néz többször valakit, csak akkor, ha egy légtérben vagy valakivel. Akkor viszont nem a csúnyaságáért pillantgat oda az ember többször is. (Magamból indultam ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!