18 éves lány vagyok barátomhoz (37) az anyjával él, aki azt mondja nem mehetek le többet mert nem segítek neki a házi munkába. Mit tegyek?
Direkt jogilag úgy intézte hogy ő legyen a haszonélvező, mikor semmi pénze nincs a házba, a nagypapájának a ROMOS + ÁRAM, VÍZ, STB. NÉLKÜLI háza volt, mindent barátom csinált meg, ő egy fedélt nem tudott tenni a gyerekei fölé, a férje mindig részeg volt, tipikus tanulatlan,buta ember.
Múltkor mikor el mentünk azt kiabált mindent többet be nem teszem a lábam stb.
Ha nincs otthon a párom ha ki megyek a konyhába enni, mindig el kezd bántani elegem van.
Általába délig szoktam aludni, a hátralevő időt pedig a párommal töltöm, lévén hogy iskola szünetbe van jogom ki aludni magam, és egyébként is a páromhoz érkeztem, nem fizetett cselédnek ő hozzá.
Mit tegyek?
A kérdező már volt cigàny, retardált, 12 éves, nem semmi.
Nyilván az ide írogatók irigyek, mert egyiknek sincs 18 éves barátnője, szànalmas
Tényleg, de irigy vagyok. Nem az anyámmal lakom, van saját házam és feleségem. Minden vágyam egy olyan 18 éves, aki még kifejezni sem tudja magát írásban (gondolom szóban sem). :D
Utolsó, ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!