Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 éves lány vagyok barátomhoz...

18 éves lány vagyok barátomhoz (37) az anyjával él, aki azt mondja nem mehetek le többet mert nem segítek neki a házi munkába. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Direkt jogilag úgy intézte hogy ő legyen a haszonélvező, mikor semmi pénze nincs a házba, a nagypapájának a ROMOS + ÁRAM, VÍZ, STB. NÉLKÜLI háza volt, mindent barátom csinált meg, ő egy fedélt nem tudott tenni a gyerekei fölé, a férje mindig részeg volt, tipikus tanulatlan,buta ember.

Múltkor mikor el mentünk azt kiabált mindent többet be nem teszem a lábam stb.

Ha nincs otthon a párom ha ki megyek a konyhába enni, mindig el kezd bántani elegem van.

Általába délig szoktam aludni, a hátralevő időt pedig a párommal töltöm, lévén hogy iskola szünetbe van jogom ki aludni magam, és egyébként is a páromhoz érkeztem, nem fizetett cselédnek ő hozzá.

Mit tegyek?

#rossz #amyós
2019. okt. 8. 00:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
75%
"Értelmiségi" a kérdező...
2019. okt. 8. 06:47
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Ha az ő kajáját eszed, akkor az a minimum, hogy besegítesz neki a főzés én, mosogatásban. Az első egy két alkalomnál engem is vendégként kezeltek a párom szülei, de aztán ha sokat jártok össze illik kivenni a részed a dolgokból.
2019. okt. 8. 08:03
 13/22 anonim ***** válasza:
84%
A pasid full életképtelen. Nem csoda hogy az anyja ki van akadva. Majdnem 40 évesen otthon lakik, meg veled jàr durva. Meg is érdemled te is a sorsod. Am nem értem miért nem bírsz segíteni, bàr így is úgyis belédkötne szerintem. Ami mondjuk nem csoda.
2019. okt. 8. 08:16
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező már volt cigàny, retardált, 12 éves, nem semmi.

Nyilván az ide írogatók irigyek, mert egyiknek sincs 18 éves barátnője, szànalmas

2019. okt. 8. 10:33
 15/22 anonim ***** válasza:
60%

Tényleg, de irigy vagyok. Nem az anyámmal lakom, van saját házam és feleségem. Minden vágyam egy olyan 18 éves, aki még kifejezni sem tudja magát írásban (gondolom szóban sem). :D

Utolsó, ugye nem te vagy a legélesebb kés a fiókban?

2019. okt. 8. 10:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Én 18 vagyok úgyhogy nem vagyok irigy... Ha csaj kell egy éjszakára akkor el mehetnék a discoba és haza hozhatnék 3 csajt de nem teszem mert rocker vagyok😂
2019. okt. 8. 10:56
 17/22 anonim ***** válasza:
15%
12: Szerintem meg több hónap, több év vagy ha így marad, akkor több évtized összejárás után is vendég a meghívott fél és kiszolgálod. Csakhogy nem az anya vendége, hanem a fiúé!
2019. okt. 8. 10:59
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Akkor csak úgy hobbiból köpködtöm, értem, nah persze.
2019. okt. 8. 13:21
 19/22 anonim ***** válasza:
szégyelljétek magatokat! szegény kislány egész éjjel próbálja felállítani a puhapööcs farkincáját, hiába, hát persze, hogy elfárad és délig kell aludnia
2019. okt. 8. 13:58
 20/22 anonim ***** válasza:
Pozitív hogy egy lány összejön egy férfival aki 37 évesen még az anyjával lakik.Remélem sok olyan lány van még akit nem érdekel hogy a barátja felnőtt létére is a szüleivel lakik:)
2019. okt. 8. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!