Miért szólnak bele a buszon mások beszélgetésébe vadidegenek?
Még soha sem tapasztaltam ilyet.
De máshol sem jellemző, nemcsak a buszon nem.
Az előbbi mondat úgy hangzik helyesen:
"Máshol is jellemző, nem csak buszon."
Többször tapasztaltam ilyet, legutóbb ma reggel. Sőt, Én sem úsztam meg.
Én ilyet sosem tapasztalnam, sem buszon, sem máshol!
Ha veled ilyen történik, akkor ott veled vagy a viselkedéseddel van nagy probléma!
Alapjáraton idegesítő szokás, ez tény és való. Volt, hogy barátokkal beszéltünk és az egyik vadidegen becsatlakozott csak úgy a bezélgetésbe mi meg néztünk, hogy wtf. Illetve volt már, hogy beszélgettem egy kolléganőmmel és épp valamit magyaráztam, amit tanított a dietetikusom, mire az egyik utas nagyon odafordulgatot, már látszott, hogy mindjárt lekorhol engem, hogy butaságokat beszélek, úgyhogy gyorsan témát váltottam.
De amúgy több indoka lehet, aminél elfogadott és nem felháborító. Pl, lehet, hogy olyan témát tárgyalnak, amiben ő tud segíteni. Pl én azt kérdezem, az utastársamtól, hogy a westend a Nyugatinál vagy az Arany János utcánál van, a tásam meg csak néz bambán, hogy fogalma sincs, akkor lehet, közbeszól valaki, hogy a Nyugatinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!