Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Életetek során mi volt a...

Életetek során mi volt a leggonoszabb/legmegalázóbb dolog amit mások által elszenvedtetek? Megbocsájtottatok valaha az illetőnek?

Figyelt kérdés
2019. okt. 5. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Felolvasta a naplómat az egész tábor előtt. A hecc kedvéért. Kitúrta a cuccomból, és felolvasta. A táborvezető gyereke volt, nem kapott érte semmit.
2019. okt. 9. 15:47
 12/16 anonim ***** válasza:
80%
Én soha senkinek sem bocsátok meg. Viszont nem állok bosszút.
2019. okt. 22. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Anyám bottal vert, rám köpdösött, "undorító autista féregnek", "mocskos erdei vadállatnak" meg "gyógyszeres patkánynak" nevezett és olyanokat ordibált, hogy bárcsak megdöglöttem volna még három napos magzat koromban, meg az olyan undorító fogyatékosokat, mint én, ki kéne végezni, halálra kéne éheztetni, stb.

Soha nem bocsátottam meg ezért.

2020. dec. 14. 15:01
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Meg az iskolában egyszer bele nyomták a fejemet a WC-be.

Azoknak sem bocsátottam meg.

Nem is fogok soha.

2020. dec. 14. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú idő után rájöttem, hogy érdekel a röplabda. Nagyon lelkes voltam, szerettem csinálni. Egészen odáig, míg a csapattársaim el nem kezdtek szekálni. Bármit csináltam, forgatták a szemüket, kinevettek, rám ütötték a labdát. Csak kezdő voltam. Utólag vissza gondolva, ahhoz képest, hogy folyton piszkáltak és csak akkor kezdtem, ügyes voltam.

Sosem bocsájtom meg nekik, mert traumát okoztak nekem és a mai napig félek bármibe is bele kezdeni, megszólalni. Szar attól rettegni, hogy bármelyik pillanatban megutálhatnak, mert nem vagy elég jó.

2021. okt. 8. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
97%

Szüleim folyamatos szekálasa az alkatom miatt (pedig sose volt baj vele). Máig evés- és testképzavar az eredménye.20 év nem volt elég hogy megbocsássak.

Amiket itt írtok azok borzasztóak, ilyeneknek nem szabadna megtörténnie :(

2022. jan. 25. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!