Orbán Viktor a valaha létező legnagyobb tekintélyű és Európa által elismert miniszterelnöke Magyarországnak?
Gyurcsánynál nagyobb tekintélye van, mivel Fletó csak bohócnak volt jó és nagyon könnyelmű volt akit az EU kihasznált. Nem csoda, hogy jól le is épült a gazdaság.
De azért túlzás, hogy Orbánnak oly nagy tekintélye lenne, inkább negatív hős.
Az európai politikusok szemében most ő az ördög és a bűnbak....
Viszont az európai emberek szemében most elég népszerű,mert az emberek nagyrésze pl.franciaországban,ausztriában egyetértenek a menekült politikájával.
"Viszont az európai emberek szemében most elég népszerű,mert az emberek nagyrésze pl.franciaországban,ausztriában egyetértenek a menekült politikájával."
Szívesen odaadjuk nekik. Ha jól tudom, a franciák és az osztrákok is jobban állnak nálunk anyagilag, talán ők ki tudnák elégíteni a Fidesz-slepp pénznyelő igényeit.
5-ös
Akkor te kit szeretnél a kormányban látni???
Gyurcsány,Vona,Mesterházy?????????
Azért szerintem volt jó néhány nagyobb tekintélyű vezetőnk.
De ha ennyi kell a nagy tekintélyhez, amit Orbán csinált, akkor ennyit szívesen megtettem volna én is. Sőt, többet is.
Orbánnak tekintélye európában?? Inkább bohócnak tűnik.
Itt egy kis videó, döntsd el te, hogy így viselkednek-e egy tekintélyes politikussal?
"5-ös
Akkor te kit szeretnél a kormányban látni???
Gyurcsány,Vona,Mesterházy??????"
Mondjuk valaki olyat, aki nem lop.
Attól pedig, hogy Orbán a legkevésbé rossz, még nem fogom őt isteni magasságokba emelni. Lehet, hogy ti ennyire igénytelenek vagytok, de én azért ennél többre vágyom, mint ami most van, mert így is lassan megdöglünk, ha a Fidesz marad, mert továbbra is annyira élhetetlen az ország, hogy százezrével menekülnek innen a fiatalok a hanyatló nyugat felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!