Vénlánynak, "öregasszonynak" tartják a 30 év feletti szingli és gyermektelen nőket Kárpátalján (illetve Ukrajnában). Igaz lenne ez? Ha igen, nem rossz ez valamennyire az ottani harmincasoknak?
Nem értem, hogy neked miért célod megfelelni egy primitív ország primitív normáinak. Nem Ukrajna a világ közepe, ráadásul egy elmaradott, szegényes hely.
Ha lehetőséged van, akkor törj ki. Manapság van rá lehetőséged.
Szerintem senkinek sem esik jól, de kit érdekel?
Én is vénlánynak tartom őket. 30 felett kezdenek el csúnyulni az emberek- valaki már 28 évesen nőként. Hogy néz az ki, hogy valakin megjelennek az első ráncai, elkezd öregedni és még mindig ott tart az életben, hogy csak randizgat vagy várja a herceget fehér lovon.
Lehet kitolódott, de számomra egy harmincas igenis öregedő.
Le lehet pontozni, de ez az igazság és az bizony fájdalmas.
Kárpátalján 20 éves kor körül házasodnak, mint régen Magyarországon. Családcentrikusabb felfogásuk van az embereknek általában, illetve szó mi szó biológiailag is 20-25 evés korban a legjobb szülni.
Magyarországon is sokáig így volt, aztán már új felfogás van, miszerint a nő előbb karriert épít. Bár 90% Pultos a mekibe, szóval sose értettem mi az a nagy karrier :D
Ezért van az, hogy mire a magyar nő egyet szül, a romáknak már 5-6 gyerek van, mondjuk az meg a másik véglet, mert nem törődnek vele, csak a segíly a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!