Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen "de miééért"...

Nektek milyen "de miééért" kérdéseitek vannak?

Figyelt kérdés

Budapesten a busz sofőrök következetesen betartjak, hogy amikor több busz érkezik egyidejűleg a megalloba, a második nem nyit ajtót, csak miután beallt a megalloba. De miért vannak mégis emberek, akik csak azért is beprobalkoznak?

Megfazos időszakban utcán egy csomószor volt olyan, hogy előtte-utána nem, de amikor pont az ember mellett halad el egy láthatólag beteg ember, akkor áll neki köhögni...

Szintén busz. Ajtóban tömegnyomor, két ajtó közt üres szinte.

De MIÉRT?

2019. okt. 4. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:
53%
Fluimucil már lejárt lemez. Találj ki jobbat.
2019. okt. 4. 08:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért ennyire primitív vadbalkáni ez az ország?
2019. okt. 4. 08:36
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Sokan hülye kérdéseket raknak ki a gyakorira.

DE MÉRT???

2019. okt. 4. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Csak az első részre reagálnék. Azt ugye tudod, hogy vannak olyan megállók, ahol két busz is beállhat és nyithat ajtót? Van a táblán egy jel, egy M betű. Ha kettő van belőle, akkor 2 busz is nyithat ajtót. Ha csak 1, akkor csak 1. Na most az emberek ezt sose figyelik, csak azt tudják hogy néhol van, amikor két busz is nyit ajtót. Íme a kérdésedre a válasz. Nem olyan bonyolult.

Az összes többit is meg lehet magyarázni vele: mert az emberek sz arnak bele nagy ívben és lusták az eszüket használni, megfigyelni vagy belegondolni más ember szemszögéből.

2019. okt. 4. 09:28
 5/8 A kérdező kommentje:

4 köszi ezt az elsőt nem tudtam h azt jelenti.

1 nem vagyok fluimucil. Nem tudom miket kérdez, de nem arra van ez az oldal? 🤔 Bocs h nem álltam neki régebbi kérdéseket keresgélni, de azt hiszem nem nehéz rajonni, mennyi választ dobott volna ki..

2019. okt. 4. 10:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Az emberek akik az elott nyomkodjak kétségbeesetten a vonat ajtó gombjat mint mielott az vilagitani kezdeni
2019. okt. 4. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Mami totyog előttem
2019. okt. 4. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

a testbeszéd nem kérdés, hogy miért van, de az igen, hogy miért pont úgy működik, ahogy?

(A kutya a farkát csóválja ha boldog. De miért?)

2019. okt. 4. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!