Nektek is kínos érzésetek van, ha visszanézitek a régebbi kérdéseitek/válaszaitok?
Figyelt kérdés
Ugye fb-vel kapcsolatban is sokat mondják ezt,meg Youtube-al. De itt is? :)2018. júl. 6. 21:57
1/13 anonim válasza:
Nekem nem. Mindig az aktuális problémáimmal kapcsolatban kértem itt segítséget. Visszaolvasva sem kínos. Hülyeségeket meg nem szoktam kommentelgetni.
23N
2/13 anonim válasza:
Kínos nem, inkább afféle "meghaladottsági" érzés lesz úrrá rajtam.
3/13 A kérdező kommentje:
Igen nekem is hasonló van inkább mint a 2-es válaszolónak
De néha előfordul kínos is,ez az "úristen,hogy lehettem ilyen" érzés
2018. júl. 6. 22:11
4/13 anonim válasza:
Nem, én csak megszoktam lepődni hogy 15 évesen is értelmes voltam :D
5/13 A kérdező kommentje:
Nem igazán az értelemről van szó,mert mindenki meg tud fogalmazni rendesen egy kérdést és magyarázatot. Hanem magam,hogy mi volt az és hogy milyen stílusban,mert az embernek 15 évesen más a fogalmazás stílusa mint mondjuk 20 évesen
2018. júl. 6. 22:18
6/13 A kérdező kommentje:
*maga
2018. júl. 6. 22:19
7/13 anonim válasza:
Előfordult már, hogy azon kaptam magamat mekkora baromságot kommenteltem mondjuk 2 évvel ezelőtt. :D De összességében véve csak olyan kérdésekre reagáltam, amelyekhez érdemben hozzá tudtam fűzni valamit. 17/L
8/13 anonim válasza:
Nekem nem volt más, legalábbis nem feltűnően. Ezért írtam amit írtam, válaszoltam a kérdésedre :)
9/13 anonim válasza:
Néhány régi kérdésemen elröhögöm magam,hogy milyen idióta voltam és mindig arra gondolok akkor,hogy most is biztos hülye kérdéseket teszek fel csak majd később jövök rá az utóbbi esetből kifolyólag.
10/13 anonim válasza:
Volt már pár hülye válaszom...azokat kiikszeltem a listából és egy életre elfeledhetem őket 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!