Volt már olyan, hogy mások büdösnek éreztek, de ti nem éreztetek magatokon semmit?
Egész biztos túl sok a parfüm. Az emberek többsége utálja, és nem is lehet őket hibáztatni érte. Te nem fogod érezni, a te orrod megszokta.
Nem jó pont a túlzásba vitt illatozás se.
Mi is fintorogtunk egy kolléganőtől, aki parfümfelhőben közlekedett. Már hírhedt volt az emeleten.
Volt, hogy valaki bejött a szobába és megkérdezte "Itt járt XY?"
Legalább annyira taszító, mint a testszag.
Nem lehet, hogy inkább veled van bajuk (mármint úgy alapból a személyeddel) és ez csak egy dolog, amivel kötekedhetnek?
Engem a gimis osztályomban utált pár ember és nagyon nem mondanám magam igénytelennek (pl. reggelente is mindig zuhanyoztam, nem jártam koszos ruhákban, a szám se lehetett büdös, mert nem voltak orális problémáim, illetve rendesen mostam fogat és szinte állandóan rágóztam, a lábam se szokott büdösödni, stb.), és mindezek ellenére mégis volt, hogy hallottam, amikor a közelemben voltak, hogy "fujj de büdös van", "érzitek ezt a szarszagot? VALAKI már megint nem fürdött meg", meg ilyesmik. És az az érdekes, hogy rajtuk kívül soha senki nem mondta, hogy büdös vagy koszos lennék, meg semmilyen más módon nem jelezték, hogy kellemetlen lenne a közelemben lenniük..Úgyhogy ha ápolt vagy, szerintem tuti csak cseszegetni akarnak, vagy beképzeled/igazából nem is miatta köhögnek meg szipognak. 21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!