Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek melyik egy ember...

Szerintetek melyik egy ember (férfi) igazi énje? Mit gondoltok erről az emberről?

Figyelt kérdés

Előttem mint "barát" előtt olyan hogy folyton szid valakit, mindig másokkal foglalkozik hogy mit csinált hogy csinált, miért úgy , máshogy kellene stb. Mindig mindent jobban tud, csak az jó ahogy ő mondja.

Mond valamit például munkában, hogy ő csinálná azt amit én hogy én tudjak fontosabb dologgal foglalkozni. Aztán mondom hogy nem kell csinálnom én. 1 nap múlva már azt mondja ő azt a munkát sosem csinálná...pff

Arrogáns, azt hiszi mindenhol neki van elsőbbsége, joga, ő előrébbvaló mindenkinél.

Ha mondok valamit hogy miért jó egy dolog , vagy miért csinálom úgy , akkor ő rögtön rákontráz hogy de nem mert másképp jobb. Holott lehet 2 nappal előtte még ugyanazon a véleményen volt. Mintha csak azért csinálná hogy övé legyen az utolsó szó.

Nőket lehülyézi folyton azt hajtja mind eszetlen, hülye, ribi, stb. Közben havonta új nőt fektet meg.

Mások előtt (főleg akiket újonnan ismer meg, és főként nők előtt) sokszor viccelődő , érdeklődő, közvetlen . Előadja magát hogy ő milyen jó ember és hogy mások mennyire gonoszak, rosszak. Közben a háttérben folyton keveri a sz.-t, pletykál ki mit mondott a másikról, ferdít az igazságon, összeugrassza az embereket.

Ha nem az van amit ő akar, vagy valaki megsérti , úgy viselkedik mint egy gyerek, beduzzog ,és csak azért is visszavág.

2019. szept. 27. 10:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Te is tudod, hogy a bunkó, ostoba nagyképű féreg énje az igazi.

Minden más aktuális színjáték annak érdekében, hogy jószínbe tűnjön fel.

Nők előtt pláne. (hisz pontenciális dugható punci mind neki)

2019. szept. 27. 11:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Antiszociális személyiségzavar. Mások előtt jó embernek adja ki saját magát,hogy le ne bukjon. Ha nem ő irányít akkor megsértődik. Arrogancia. Kibeszél másokat(Trianguláció:Bevetett módszer a pszichopatáknál.), Másokat irányít. Beteges hazudozás hogy elérje a céljait ez esetben a figyelmet. Saját magát áldozatként tünteti fel,Másokat rossz emberként. Így is ki lehet csikarni a figyelmet.
2019. szept. 27. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen barátom.

Elegem lett belőle. Nem vagyok az a pletykás típus, azt meg kifejezetten utálom, ha valakit csúnyán kibeszélnek, ráadásul, hogy a fele sem igaz.

Nyilván elég hamar rájöttem, hogyha nekem így beszél másokról, akkor rólam is így beszél másoknak, amikor én nem vagyok ott.

Meg is szakítottam a barátságot. Persze tudott ő is nagyon kedves lenni, ha úgy kívánta az érdeke, főleg olyanokkal, akik még nem nagyon ismerték. Akik ismerték, azok előtt már hiába is játszotta volna magát.

Szerintem ne pazarold rá az energiádat. Ne legyél emiatt feszült, ideges.

Én megszakítottam az ilyen baráti kapcsolatomat és így utólag is úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt. Az ilyen nem is igazi barát.

2019. szept. 27. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Miben fogadunk, hogy Skorpió?
2019. szept. 27. 11:30
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nárcisztikus személyiségzavar. Vagy pszichopata.
2019. szept. 27. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
53%
Baromi könnyű pár óráig jó fejnek lenni, nyilván te ismered az igazi énjét. Mondjuk az meg téged minősít, hogy szóbaállsz egy ilyen emberrel és barátkozol vele. Nekem ez azt jelenti, hogy te sem lehetsz sokkal jobb.
2019. szept. 27. 11:53
 7/8 anonim ***** válasza:
22%
# ikrek lesz inkább
2019. szept. 27. 12:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

6 os : pont ezért van idézőjelben a barát szó. Nem vagyunk barátok, és nem is leszünk.

2019. szept. 27. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!