Az állatot miért tartják fontosnak a jog szerint?
Figyelt kérdés
Most néztem egy interjút a neten és szerintem nem helyes hogy az állatot majdnem hogy tárgynak tekintik a jog szerint az állat bántalmazás az ügyvéd szerint náluk rongálásnak minősül hát ez durva szerintetek is durva?2019. szept. 27. 09:24
11/12 anonim válasza:
A kérdést kicsit elírtad de nem baj.. Azért mert az emberek szeretnek Boss-ok lenni, és egy állatot uralhatnak. Ahogy én se tagadom én is szeretném ha a macskánk akkor jönne ide amikor akarom, de a hülyélye csak alszik egész nap a 10 centis szőrét pedig boldogan szedegetem a szememből :P Az állat pedig többet ér ennél a hátbaszúrós mocskos fajnál, mint mi
18f
12/12 anonim válasza:
Ha ennyire tud mindenki mindent, akkor valaki világosítson már fel legyen szíves, hogy mi lett végül annak a kutyának a “gazdájával”, aki szegényt a kocsi mögé kötötte! Csak azért, mert Magyarországon tökmindegy mit mondanak ki a tv-ek az állatokkal kapcsolatban, a bűnös mégsem viszi el a balhét. És hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, durva!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!