Mennyire vagytok megelégedve a külsőtökkel?
Nagyon. 9-et írok, mert elől az egyik fogam eláll, és ez szokott zavarni, de hordok miatta esti fogszabályzót, szóval ez se lesz örökké így.
Az edzéseim eredménye látszik, és odáig vagyok a hajamért, amit már az utcán, ismeretlenek is megdicsértek.
18/L
8-as vagyok, jó hogy csak 2 típus látszik most is, egy aki öntelt és beképzelt, a másik pedig kivan magától.. :D
Tudnám miért mindenkinek a külső a lényeg.. Eddig 2 barátnőm volt, igaz hogy nem voltam nekik jó úgy tűnik mert a másik egyik napról a másikra eltűnt :D Viszont egyik sem volt olyan aki büszke lett volna magára külsőre, egyik sem volt beképzelt nem a külsejük volt a mindenük, a második pedig csodálkozott hogy engem nem zavar hogy néz ki, mégis tudtam szeretni őket. persze ha nektek nincs meg a 600 like akkor már sírtok.. Jézus
45%
Jól érzed magad? Borzasztóan feszültnek tűnsz.
Attól, hogy valaki elégedett a külsejével, még nem lesz beképzelt. Nem vagyok egy Elizabeth Olsen, de abszolút elégedett vagyok magammal, a kérdés pedig erre vonatkozott.
18/L
45%
Tessék? Hogy jön ez ide? Jézusom. XD A kérdés nem arra vonatkozott, amiről te itt írsz.
18/L
45%
Mondjuk kétlem, hogy bárkit érdekelt volna, az első kommentedben lévő kifakadásod.
Az pedig a te hibád, ha olyan lányokkal veszed körbe magad, akikről írsz. Ugyanis a többségünk nem ilyen. ;)
Ki kell mozdulni, ki kell nyitni a szemed, és rájössz, hogy a borúlátásod alaptalan.
18/L
7/10
Kéne nekem szebb bőr
Kevesebb zsír
Több izom
És ezzel a 3 plusszal meglenne a 10/10 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!