Van, aki úgy érzi magát, mint egy halálbüntetésre ítélt fogoly?
Figyelt kérdés
Egy cikkben olvastam, hogy az USA-ban a halálraítélteket van, hogy évekig várakoztatják és hogy ez milyen rossz nekik, nem tudják mikor lesznek kivégezve. Nos, én ugyanígy érzem magam, nem nyugtat meg a tudat hogy csupán erre a bolygóra vagyok bezárva. Nem gondolom hogy a realitásérzetem betegség lenne, persze emiatt nem érzem magam jól, azt csodálom hogy rengeteg ember hogy tud boldog életet élni. Nagyon irigylem őket, hogy figyelmen kívül tudják hagyni az emberi szempontból legfontosabbnak tartott dolog, az életükön való gondolkodást.2019. szept. 22. 18:59
11/14 anonim válasza:
Ha többet innál kevesebbet gondolkodnál!
12/14 A kérdező kommentje:
Ittam eleget, ha folytattam volna, magamat ismerve esélyes, hogy alkoholistává válnék egy idő után.
2019. szept. 22. 19:59
13/14 anonim válasza:
Bármit teszel a mátrix rabja maradsz.
14/14 anonim válasza:
6-os voltam. Tényleg komoly?!!
Csak kérdéseket írtam,gondoltam,hátha kapok rá választ!
Tök jó! Ugye nem kell gondolkozni,hiszen aki lehúzott annak az agya is fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!