Milyen a börtönélet, volt mar vki bortonbe, milyen a kaja, korulmenyek, mit tudtok errol a zárt vilagrol?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 20:16
1/10 anonim válasza:
Az emberek alapból börtönben élnek. Szomorú. KB ilyen.
2/10 anonim válasza:
Én ugyan bűntetlen előéletű vagyok, így saját tapasztalatom nincs a börtönkosztot illetően, de olyan rossz nem lehet, ugyanis Pécsett a bíróságon dolgozók a börciből hozatják az ebédet maguknak, mert a környéken az egyik legjobb.
Annyit még tudok egy börtönviselt haveromtól, hogy Vácon jobb a kaja, mint Baracskán.
3/10 anonim válasza:
túlzsúfolt, cigányokkal teli, elhanyagolt koszfészkek
4/10 anonim válasza:
Wellness fitness szálló, olyan mnt egy üdülő hely..
6/10 anonim válasza:
Van ismerősöm aki már volt, adjak elèrhetősèget, beszélsz vele? :D
7/10 A kérdező kommentje:
eleg egy par info, mert sokan sokfelet mondanak. Pl.hogy mososzerízű a kaja, masok pedig hogy olyan majdnem mint etterembe, hogy tulzsufolt ,aki bemegy par ev utan elbuzul :) nem tudom ha igaz-e vagy sem.. kivancsi vagyok milyen ott az elet mert hallottam pitianer dolgokert is van aki odakerul..
huszonéves nõ.
2019. aug. 14. 08:16
8/10 anonim válasza:
Hát akit én ismerek az nem buzult el, mert egy rohadt nagy nőcsàbàsz. De nem lehet hàtulról hozzàèrni, mert reflexből kitekeri a karod, éjszaka pedig nem nagyon alszik már. Igazából amikor együtt dolgoztunk egy szobában laktam vele, és láttam aludni, de nem mertem felkelteni, mert azt mondta, hogy ha arra kel, hogy valaki hozzàèr lehet, hogy reflexből fejbe veri ököllel.
9/10 anonim válasza:
Én csak annyit mondok, a női börtön rosszabb a férfinál, ölik egymást a bezárt nők, és sokkal erőszakosabbak. Rendőr ismerős akad pár, tőlük hallottam.
10/10 anonim válasza:
En hala istennek nem voltam,es nem is szeretnek menni,da ha menni kell menni kell,viszont sok haverom,baratom ,smerosom ult van aki fegyhazba van aki bortonbe,a boroton jobb,de a fegyhazas is kerhet bortoni statuszt egy ido utan,ahol mar vannak kijarasok 3 ora-5ora-12ora-1nap-1hetvege,sokfele zarka van,van munkalehetoseg,vagy zarkan kivul is lehetsz,de a lkaja nem a legjobb,van ahol nem annyira szar,az orok nem okesak a kantin,meg a telefonalas draga,sokmindenkit megismersz,van tv,de utni kell neha,kibirhato ha nem vagy csicska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!