Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Számotokra ki a gonosz ember?

Számotokra ki a gonosz ember?

Figyelt kérdés
Nektek mi a definíciója a gonosz/rossz embernek? Milyen tettek, viselkedések láttán vagy tudtán mondjátok valakire azt, hogy Ő egy gonosz ember?

2019. szept. 20. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor érzem ugy magam hogy megbilincelem magam valamivel és zacskot huzok a fejemre ne is lásanak. Multkor én irtam ki azt is hogy nem látam hátra erre mondja a csávo ne haragudjál majdnem fellöktél. Mondom bocs nem láttam. (metron) mondja szétszedem az arcod kisgyerek mi a f.. Stb.. Stb.. én meg csak álltam ott mint valami csicska. Vagy mikor ugy száltam le a buszrol hogy fel voltak emelve a kezeim mindenki hülyének nézett pedig csak se meglökni se tapizni nen akarok senkit se véletlwnül de mostmár télleg veszek egy bilincset mer mindenkinek velem van baja.
2019. szept. 22. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon retardált, gyerekes szóhasználatnak érzem ezt, úgyhogy senkire nem mondom, főleg, hogy a tetteket szoktam "rossznak" érezni, nem az azokat elkövető embereket.
2019. szept. 22. 17:49
 13/17 Barnabas333 ***** válasza:
94%
Én vagyok, mert ha lenne egy vírus ami csak az embereket öli meg, simán rá szabadítanám az emberekre ha kell magamnak beadva. 42f
2019. szept. 22. 18:37
 14/17 anonim ***** válasza:
94%
Magyar ember. Amerre megyek, mindenhol sok gonosz, savanyú, manipulatív ember van, simán átgazolnak másokon, buták, korlátoltak, önzőek, tapintatlanok, sorolhatnám. Kattant zokni emberek, alkoholista szülőkkel, főnök által agyon basz***va, semmi pénzért, hónapról hónapra, ontják a negatív energiát, amiből elegem van. Mindenhonnan ez a negatív energia árad, nekem ez a gonosz, mert átveszem, és megmérgezi a lelkem. Nagyon vágyom egészséges lelkű, értelmes, normális, nyitott, udvarias emberek közelébe.
2019. szept. 23. 01:24
 15/17 anonim ***** válasza:

A "majdnem exem".

Egészen két héttel ezelőttig én voltam az első, aki mindig megvédte, hiába bántott hónapokon keresztül, mondván hogy ő nem rossz ember, csak rossz döntései vannak, és nem tudja kezelni a helyzeteket.

Amióta viszont végleg elszállt a rózsaszín köd, már látom, hogy ő egy gonosz ember. Direkt, szándékosan bánt másokat, és tisztában van vele, hogy ez a másiknak fáj, de ő élvezi, nevet rajta, viccesnek találja.

2019. szept. 23. 02:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Aki élvezetből bánt másokat, vagy frusztrációjából adódóan.
2019. nov. 28. 09:17
 17/17 anonim ***** válasza:

3. es 5. es 16. vàlasz szerintem is.

Semmi haszna celja vele, csak ugy indok nelkül (meg)bànt màsokat es az neki öröm.

Habàr én nem gonosznak nevezném, hanem aljas szemétnek.

A gonoszoknak talan van vmi celja masokat eltaposva hatalomra jutni mint a mesékben jellemzöen. Ök mindig valami negativ cél elérése miatt akarnak csak màsokat kiiktatni es nem vàlogatnak a modszerekben. Igazàbol ök abban a tèvedésben élnek, hogy mindent csak a màsik kàràra tud elèrni, humanusan baratsagosan kompromisszumokkal üzletiesen pedig nem, mert valoszinü senki nem tàmogatnà mert negativ a celja. Pusztitsuk el a vilàgooot meg ilyenek. Igy johogy nem tud humànus megoldàsokat talàlni.

A valo èletre levetitve kb olyanok lehetnek a gonoszak, akiknek negativ árto celjai szándékai vannak, ahhoz negativ emberellenes eszközöket hasznàlnak es lazàn àtgàzolnak mindenkin.

Hàt akinek negativ celja lenne, a pusztitas, rombolàs vagy barmi hasonlo, es a csödben katasztrofakban lat lehetöseget arra, hogy ö feljebb kerüljön, es hogy azzal visszaéljen, szoval a cel elerese utan is szandekosan bantalmazasra hasznalja azt, en olyanokrol nem tudok.

2020. ápr. 3. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!