Számotokra ki a gonosz ember?
A "majdnem exem".
Egészen két héttel ezelőttig én voltam az első, aki mindig megvédte, hiába bántott hónapokon keresztül, mondván hogy ő nem rossz ember, csak rossz döntései vannak, és nem tudja kezelni a helyzeteket.
Amióta viszont végleg elszállt a rózsaszín köd, már látom, hogy ő egy gonosz ember. Direkt, szándékosan bánt másokat, és tisztában van vele, hogy ez a másiknak fáj, de ő élvezi, nevet rajta, viccesnek találja.
3. es 5. es 16. vàlasz szerintem is.
Semmi haszna celja vele, csak ugy indok nelkül (meg)bànt màsokat es az neki öröm.
Habàr én nem gonosznak nevezném, hanem aljas szemétnek.
A gonoszoknak talan van vmi celja masokat eltaposva hatalomra jutni mint a mesékben jellemzöen. Ök mindig valami negativ cél elérése miatt akarnak csak màsokat kiiktatni es nem vàlogatnak a modszerekben. Igazàbol ök abban a tèvedésben élnek, hogy mindent csak a màsik kàràra tud elèrni, humanusan baratsagosan kompromisszumokkal üzletiesen pedig nem, mert valoszinü senki nem tàmogatnà mert negativ a celja. Pusztitsuk el a vilàgooot meg ilyenek. Igy johogy nem tud humànus megoldàsokat talàlni.
A valo èletre levetitve kb olyanok lehetnek a gonoszak, akiknek negativ árto celjai szándékai vannak, ahhoz negativ emberellenes eszközöket hasznàlnak es lazàn àtgàzolnak mindenkin.
Hàt akinek negativ celja lenne, a pusztitas, rombolàs vagy barmi hasonlo, es a csödben katasztrofakban lat lehetöseget arra, hogy ö feljebb kerüljön, es hogy azzal visszaéljen, szoval a cel elerese utan is szandekosan bantalmazasra hasznalja azt, en olyanokrol nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!