Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Átmentek a piroson gyalogosként?

Átmentek a piroson gyalogosként?

Figyelt kérdés

Én mindig csak zöldön megyek át, akkor is, ha semmi nem jön. És ha már villog a zöld, inkább megállok, és várok.

Tudom, hogy ez lenne a szabályos, de néha tiszta lúzernek érzem magam, mikor mindenki átmegy a piroson, mikor semmi nem jön, én meg csak ott állok, mint egy szerencsétlen.

2019. szept. 17. 17:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Többnyire én is úgy csinálom, ahogy te, mert van egy rakás irracionális félelmem, és ezek egyike, hogy pillanatok alatt felbukkanhat és elgázolhat valami.
2019. szept. 17. 18:01
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

"ha meg elüt megy a börtönbe a kis cicamálé."

Kicsit sovány vigasz annak, aki már halott, nem?

2019. szept. 17. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:
33%
Csak akkor megyek piros jelzésnél, kellő körültekintés után, ha a járókelők között nincs kisgyerek. Nálunk 3 lámpa van egymás után, ezért reszkírozom az átmenést pirosnál.
2019. szept. 17. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Csak idegen helyen foglalkoztat a lámpa színe és csak akkor, ha van forgalom. Egyébként csak az érdekel, hogy a hozzám legközelebb eső autó mennyire van tőlem és milyen gyorsan halad.

Keltem már át gyalog autópályán is, a főváros legforgalmasabb útján állandó jelleggel.

Nem féltem az életem, de túl jó vagyok ebben, úgyhogy tizen pár éve még rám se fékeztek vagy dudáltak. Utoljára valami tizenhat évesen sétáltam villamos alá. Az új vilinek a frissen felújított pályán nagyjából nulla hangja volt, én meg fáradt voltam. Egy kicsit meglepődtem, mikor karnyújtásnyira tőlem ott volt egy villamos a bal oldalamnál. A vezető arca egy örök élmény marad. (az a tömény arcot karmoló 'ez hülye!!')

Zebrán meg mivel nekem van elsőbbségem, még a gyorsan hajtókat is meg szoktam állítani, de még ott se satuztak vagy kiabáltak rám. Egyetlen egy dolgot tartok csak be szigorúan: buszt sose akasztok meg. Bőven elég idióta teszi meg helyettem is.

2019. szept. 18. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!