Veled előfordult már az, hogy sorversenyen elrontottad a feladatot, és mindenki téged hibáztatott?
nyugi, állítólag egyszer valaki elrontott egy énekkari fellépésen egy hangot, és rámfogták, hogy én vagyok az. Onnantól kezdve boldog - boldogtalan engem szapult, hogy én vagyok az, miközbe erre a mai napig nem emlékszek.
Sőt megkockáztatom, hogy ott se voltam aznap.
Az embereket ( pontosabban az ilyeneket mellőzni kell)
Gyűlőltem a sorversenyeket, mert én voltam a legbénább, és ezt mindenki tudta. Én is. Versenyekre tartalékos tartaléknak vittek, azt se tudom minek. Valamelyik tanár kitalálta, hogy akinek jó a logikája az gyorsabban fogja tudni teljesíteni a kombinált feladatokat, tehát ahol nem csak futni és ugrani kell, hanem bukfencezni, karikába ugrani, dobbantani... hát tévedett. Borzalmas volt, hátráltattam az egesz csapatot. Senki sem hibáztatott, nem tudom miért nem.
Még mindig vannak sorversenyek? Azt hittem csak azért találtak ki mert nem volt lehetőség igazi sportokra az úszáson meg a focin kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!