Az első kutyakiállításodat te is elrontottad nem kapott semmit a kutyus?
Ó, mi rendszeresen "csalódunk", mert a kutyánk sportos, izmos és szikár, csak standard szőrrel, a bírók viszont a vastag, minél nagyobb szőrű kutyákat szeretik. Meg a kutyát felvezetni sem olyan egyszerű, mint az ember hiszi, ehhez is érteni kell, elsőre pedig nehéz.
De van olyan, amikor a bírónak épp az én kutyám tetszik nagyon, és az azért jó érzés.
A kiállításon nem csak a tiszta teljesítmény dönt, ezért én sose megyek nagy reményekkel, így nem ér csalódás, viszont nagy az öröm, amikor mégis kapunk valamit.
Én az első kutyakiállításomra úgy mentem, hogy már elsőre neveztem is. A ringbelépés előtt szóltak mások, hogy a kutyával ne a jobb oldalalom, hanem a balon fussak :D
Egyébként egész jól sikerült a felvezetés, csak a kutyámról akkor még nem tudtam zöldfülűként, hogy nem éppen a kiállítási kategória. Egy "nagyon jó"-val távoztunk, de annak is nagyon örültünk. :)
:)
Első kiállításon Junior BIS 3. helyezést hoztunk haza.
Handlerkedéstől is függ. Ha szeretnéd írok privátba jó handlereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!