Kiskutya első (és utolsó) tüzelése?
nagyon vigyázz...mi 14 éve azt a tanácsot kaptuk, hogy várjuk meg az első tüzelést az ivartalanítással, akkor még az volt a trendi...az első héten vérzett, addig nem izgatott senkit se nagyon...aztán jött a pokol. Ő egy közepes vagy inkább nagytestű szuka...a kerítésen ömlöttek befelé a tacsik, máltaik, bishonok, kisebbnél kisebb keverékek (ők fértek be)...és én azt hittem, hogy a kutyánk elzavarja őket, de nem, hanyatt vágódott minden másodiknak, rohangáltunk ki és hívtuk fel a gazdikat a bilétán lévő számokon, hogy jöjjenek már a kanért...vagy visszavittük őket a szomszédba, ha tudtuk kié....az az egy hét egy rémálom volt, mert ő este is kint volt és soha nem tudtuk mi van...amikor vége lett, neki 30 nap volt, akkor elvittük dokihoz, aki rá egy hétre ivartalanította...azt mondta, hatalmas mázli, hogy nem lett benne baba (akkor is tudják ivartalanítani, ha megtermékenyült, csak úgy körülményesebb...minél nagyobbak a babák annál nehezebb, de egészen a legvégéig megcsinálják, ha arról van szó....az más kérdés, hogy én kifejlett babákat nem tudnék megöletni:S...
én, ha van rá lehetőséged, bent tartanám addig:S aztán elvinném ivartalanítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!