Mióta kutyáztok és hogy "sikerült" az első kutyátok?
Nagyjából 4 hónapja. Sintértelepről hoztuk el. Kb egy hónapos volt ő, és a testvérei amikor bevitték őket.
Semmit nem tudtam a kutyákról, kb csak annyit, hogy négy lábuk van...
Számomra ő nagyon különleges kiskutya. Sokat segít. Mióta ő megvan azóta járok el itthonról. Parkokba viszem, kirándulni, igyekszem gondját viselni. Nagyon helyesen viselkedik itthon is és máshol is. Az az igazi ártatlan fajta.
Csak remélem, hogy nem vagyok rossz gazdája. Egyenlőre amit adni tudok neki az az, hogy elmegyünk futtatóba, parkba, játszunk, és a gondozás.
Ami számomra a legmeglepőbb vele kapcsolatban, hogy korábban ismeretlen volt az a fajta őszinteség ahogy viszonyul a világhoz. És az, hogy igazából arra van szüksége, hogy elfogadják őt annak, aki. Akkor boldog, ha szeretik, és ezt folyton viszonozza. Én ezt korábban, emberektől sajnos nem tanultam meg.
Kíváncsi vagyok, hogy másoknak mennyi idő volt, míg meg tudták ismerni a "kutyás világot".
10 éve.
11 éves voltam amikor a szüleimtől megkaptam a már 1,5 éves kutyámat.Azóta velem él.Rengeteget tanultam a kutyák viselkedéséről,etetéséről,betegségéről stb :)
A családban pedig ugyan csak 10 éve került még egy kutyus aki húgomé lett,aki már nincs köztünk :( 2 éve pedig egy újabb kutyus színesíti a minden napjainkat :)
4-es: én is 4 hónapja (illetve 4 és fél) kutyázok. :)) És nagyon igazak ezek a dolgok amiket leírtál az őszinteségükről.
Bár az enyém pont hogy nem az az ártatlan fajta. Inkább amolyan büdös kamasz típus. :D Rendesen meg kell dolgoznom vele, de mióta nálunk van és minden nap kétszer sétáltatom, egy csomót fogytam, pedig nem is voltam valami kövér. :D
Nekünk mióta az eszemet tudom volt kutyánk, és teljesen természetes volt, hogy neveljük.
Az első kutyát aki kizárólag az enyém, 10 évesen kaptam. Most vagyok 22, 3 van, beleértve az elsőt is aki 12,5 éves. Őszintén szólva az első kutyám sikerült a legjobban, amikor még nem befolyásolt a net, a videók, a könyvek, más emberek. Mindent ösztönösen csináltam. Később kiderült, hogy mások azokért kemény pénzeket kérnek amit én gyerekként csináltam a kutyámmal. Vicces. Persze hasznos ez a lehetőség, hogy bármilyen információt bármikor beszerezhetsz, de ha nem vigyázol inkább árt, mert az ember könnyen kikészül, hogy nem tudja mit válasszon, mi a legjobb a kutyának, miért nem viselkedik úgy ahogy itt-ott mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!