Miért lehet az, hogy folyton a tengerhez vàgyok?
Épp a horoszkópot akartam írni, amikor elolvastam, hogy te is megemlítetted. :D Pontosan ugyanígy vagyok vele én is, és én is rák vagyok. :D
Amúgy szerintem mindenkinek vannak ilyen helyei, van, akiknek a tenger, mint nekünk, van, akiknek a hegyek, van, akiknek tök más, de szerintem ez normális. Én mondjuk a tengert szeretem a legjobban, de igazából bármilyen vízzel ki vagyok békülve. Amikor a 13. kerületben laktam, akkor volt a legjobb, mert 5 percre volt a Duna. Bécset is szeretem, Szkopjét is, mert mindkettőn átfolyik egy folyó, viszont Szófiában nem éreztem túl jól magamat.
A horoszkóp az két kategóriával lejjebb, az Ezotériában játszik. Oda lehet írni ilyeneket 🙂
Amúgy nyilván rengeteg ember van, akit vonz a tenger, valószínűleg evolúciósan belénk van égve ez, tehát ösztön.
A másik pedig az, hogy csak a gondtalan részét látod, mert nyaralni voltál ott, és összekötődött benned a két fogalom. Ha munkahelyedre is csak szórakkzni járnál be, akkor biztos hiányozna azbottani semmittevés... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!