Miért beszélnek az emberek csak saját magukról?
Ez mondjuk nagyon érdekelne: hogyan szelektáltad rosszul a műanyagot? Én is most hallottam, hogy a fekete műanyag zöldséges dobozokat pl. nem lehet beletenni, teljesen kiborultam, mert én mindig beletettem. Érdekelne az a riport, ha el tudnád mondani.
Az óceános projekt a szemétszedős, amihez kapsz ajándék karkötőt? Szerinted nem gáz, hogy az egyik oldalon másodpercenként 1 kamionnyi szemét ömlik az óceánokba, a másik oldalon meg szemétszedést szerveznek? Nem a beleöntést kellene megállítani, aztán kiszedni?
"és akkor kevesebb időd lesz ilyen hülyeségekre"
Lehet neked hülyeség, nekem nem. A másik amiből elegem van, az ilyen lekezelő stílus. Ne gondold magadat különbnek nálam, mert nem vagy, csak egy bunkó.
Nem, igazad van, te vagy különb mindenki másnál. :D
Basszus, de nehéz eset lehetsz.
1, Én pont olyan vagyok, hogy a másikat jobban szeretem, tudom hallgatni, mert az én életem nem fontos, érdekes;
2, Az emberek nagy része nem tud a problémáikkal mit kezdeni, így a másikaktól várna megoldást, vagy esetleg elismerést, hogy ő mit is ért el eddig az életben;
3, Ma sok családban a magányos magány uralkodik. Így, ha valaki ebből ki akar szabadulni, akkor a fent leírtakat teszi pl.: utazás közben. Azért, mert végre valaki figyel rá;
4, Sok ember szereti űberelni a másik problémáját.
"Nem, igazad van, te vagy különb mindenki másnál. :D
Basszus, de nehéz eset lehetsz."
Nem. Nem mondtam, hogy különb lennék, ezt csakis te feltételezed. Neked ez a 2 véglet van? Szerintem itt te vagy a nehéz eset. Kösz az "értékes" hozzászólást, baromi okos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!