Miert mondjak, hogy a gyerekek artatlanok/jok?
Szerintem pont a gyerekek a leggonoszabbak.
Csapatba verodve bantjak azt, aki kilog a sorbol, kikozositik, megverik, depresszioba taszitjak. Plusz az allatokat is (nyilvan csak a naluk gyengebbeket) ok bantjak, mert "kivancsiak". Persze nem minden gyerek ilyen tusko, de eleg sok volt regen is es most is.
Altalanos iskolas gyerekek azert mar szerintem fel tudjak merni mit tesznek.
Akik meg pszichologust ajanlgatnak, szerintem inkabb nyissak ki a szemuket :D hany olyan hir volt, hogy tinik/altalanos iskolasok ongyilkosok lettek a tarsaik miatt? Vagy ott volt az a video, amikor a c-k megalaztak egy kislanyt (gimisek voltak talan), felvettek videora es kiszivargott... Meg a regi gimimbol is tudok olyan esetet, hogy egy srac kiugrott a vonat ele, mert annyit bantottak a tarsai! De en vagyok beteg, igaz? :) Szemellenzosok.
Nem minden gyerek ilyen, a barati koromben aranyosak a kicsik, de nemsoka kezdik az ovit es felmerult bennem ez a kerdes... Mi lesz, ha "elrontjak" vagy bantjak oket??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!