Mikor fog kiállni valaki a magas és egyben molett nőkért?
En erzem ezt a logikát es helyet is adok neki, de attól még hogy en kiallok magamért és a sorstarsaimert, attól meg nem fognak többen elfogadni - itt most a ferfiakra gondolok elsosorban - ez nem fogja megvaltoztatni az izlesuket. Én azért tettem fel ezt a kérdést, mert abban bíztam, hogy ugyanugy ahogy vannak olyanok akik a kerdesben felsorolt típusokat preferálják, úgy vannak olyanok is, akik az én típusomat. És igen, én picit jobban ereznem magamat, ha tudnám, hogy nem egy olyan adottságaim miatt utasitanak el, amin többet nem tudok már választani.
De persze, értem amit a 10-es válaszoló leirt es képes is vagyok olyan vilagot teremteni magamnak, ahol el vagyok fogadva, csak ebben a világban rajtam kívül senki más nincsen, de persze így is le lehet élni egy életet.
Én aztán nem fogok kiállni érted, az biztos: arról nem tehetsz hogy magas vagy, de a súlyodat te kontrollálod az étrenddel meg az életmóddal: nekem nem hiányzik egy olyan lány aki egész nap ül és eszik
Azokért a nőkért állok ki, akikre a farkam is kiáll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!