Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor fog kiállni valaki a...

Mikor fog kiállni valaki a magas és egyben molett nőkért?

Figyelt kérdés
Vannak, akik az atlagos magasságú-vékony nőket éltetik, olyan is, aki az átlagos magasságú-molett nőket, vagy az alacsony-átlagos testalkatú/vékony vagy molett nőket dicseri és olyan is, aki a magas-vékony nőket. De mi van a magas, ám de vaskosabb, duci nőkkel, akik a férfiak többségénél magasabbak, vagy egy magasak? Értük miért nem lobbizik senki sem? Miért nem születnek például elismero cikkek róluk? (Most pont egy ilyen cikkbe futottam bele, ami az alacsony-duci nőkért emel szót, mintha az lenne a leghatranyosabb kombináció.)
2019. szept. 8. 09:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

En erzem ezt a logikát es helyet is adok neki, de attól még hogy en kiallok magamért és a sorstarsaimert, attól meg nem fognak többen elfogadni - itt most a ferfiakra gondolok elsosorban - ez nem fogja megvaltoztatni az izlesuket. Én azért tettem fel ezt a kérdést, mert abban bíztam, hogy ugyanugy ahogy vannak olyanok akik a kerdesben felsorolt típusokat preferálják, úgy vannak olyanok is, akik az én típusomat. És igen, én picit jobban ereznem magamat, ha tudnám, hogy nem egy olyan adottságaim miatt utasitanak el, amin többet nem tudok már választani.

De persze, értem amit a 10-es válaszoló leirt es képes is vagyok olyan vilagot teremteni magamnak, ahol el vagyok fogadva, csak ebben a világban rajtam kívül senki más nincsen, de persze így is le lehet élni egy életet.

2019. szept. 8. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
23%
Válaszoltam már de azt nem értem, mi a célod? Én plelfogadom ha valaki magas, molett, nem itélkezek a magasságáról amúgyse tehet, de azt ne várja el senki hogy nekem ez bejöjjön, hogy ilyen nőkkel akarjak lenni..elfogadni és szeretni 2 külön dolog
2019. szept. 8. 12:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Magas és kövér nő vagyok, de sosem igényeltem, hogy kiálljanak értem. Kösz, jól vagyok.
2019. szept. 8. 12:40
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
ki vagy,ha éhes vagy? AKKOR ZABÁLJ VALAMIT
2019. szept. 8. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

Én aztán nem fogok kiállni érted, az biztos: arról nem tehetsz hogy magas vagy, de a súlyodat te kontrollálod az étrenddel meg az életmóddal: nekem nem hiányzik egy olyan lány aki egész nap ül és eszik

Azokért a nőkért állok ki, akikre a farkam is kiáll

2019. szept. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!