Van itt olyan, aki lecsúszott (nem feltétlenül csak anyagilag értve) és majdnem, vagy ki is esett a társadalomból?
Figyelt kérdés
Ha igen, elmesélné a történetét?
akár privátban.
Köszönöm :)
2019. szept. 7. 20:29
1/8 anonim válasza:
ITT nincs olyan. Legfeljebb olyan aki visszaküzdötte magát.
2/8 anonim válasza:
Mások hazugsága beárnyékolta az életem. Rájöttem, hogy az aki a szemedbe mosolyog, nem feltétlen melletted áll. Akire számíthatsz,az nem feltétlen az, aki emberek segítéséből keresi a kenyerét.
3/8 A kérdező kommentje:
Jajj igen, azt kifelejtettem, hogy olyan történet érdekel, ahol sikeresen visszatért valaki a társadalomba, javult a helyzete ^^
2019. szept. 7. 20:37
4/8 anonim válasza:
Ezzel a felismeréssel javult a helyzet. Megválogatom, hogy kiket engedek magam köré.
5/8 anonim válasza:
Nem történt velem ilyen, de legszívesebben kiesnék a társadalomból :D
6/8 anonim válasza:
Hát mivel a történet második fele még hiányzik, így majd visszatérek rá ha eljutok addig, de szerintem ez is beszédes, hogy szombatról vasárnapra a GYK-n töltöm az idpmet.
7/8 anonim válasza:
Úgy érted hajléktalan lett majdnem? Vagy mire gondolsz konkrétan?
Tudok egy érdekes történetet.
Privátban megírom.
8/8 anonim válasza:
én igen, de egyáltalán nem anyagilag, teljesen elszakadtam a társadalomtól, nem merem részletezni, nehogy felismerjenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!