Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki szereti az őszt? Ha szerete...

Ki szereti az őszt? Ha szereted, miért szereted, ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Én szeretem, a szeptembert a kellemes, élvezhető idő miatt, utána, októbertől pedig a szép színek, falevelek hangulata miatt

2019. szept. 7. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%
Itt most én leszek a fekete bárány, de én nem szeretem. Rövidülnek a nappalok, esős időszakok jönnek, este már sokszor egy pulcsiban is fázom, borongós az idő, ami miatt depresszív-tüneteket produkálok (persze nem egész ősszel). Van az őszben jó dolog is, de ha összességében nézem, sajnos nem kedvelem. Én nem szeretem a színes faleveleket, jobban bírom, mikor szép zöldek a fán, és nem lehullva látom. :(
2019. szept. 7. 12:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom!!! A kedvenc évszakom és szerintem a legszebb évszak, legalábbis nekem. :)) Olyan gyönyörű ilyenkor a természet, imádom az ősz illatát, meg az őszi hűvös, ködös időt is. Nekem az igazi ősz októbertől kezdődik, akkor leszenk színesek a levelek, meg akkor jön a hidegebb időszak. A halottak napja az egyik kedvenc ünnepem, imádok olyankor a temetőbe járni, látni a sok mécses fényét, szerintem gyönyörű. Nincs az őszben olyan dolog amit ne szeretnék.
2019. szept. 7. 15:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, nem is gondoltam hogy ennyien szeretjük az őszt 😊

9-es: ezt szépen leírtad 😊 a ködöt azt énis szeretem 😊

11-es: megértem, hát amúgy igen a sok eső és a korai sötétedés tényleg nem jó 😏

2019. szept. 7. 21:41
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is imádom! Van egy jellegzetes, utánozhatatlan hangulata, a hulló levelek szine, illata keveredik a levegő és füst illatával, az az érzés hogy végre nincs döglesztő hőség, sokkal aktivabb és energikusabb vagyok, imádok sétálni, túrázni, gyönyörködni a természetben, fényképezni...ja és nem utolsósorban, végre fel lehet venni a kis kabátokat, sálakat, cipőket, szerintem ilyenkor lehet a legstilusosabban felöltözni! :)

Ezenkivül még, én is imádom a borús időt! Már azt hittem, csak én vagyok igy ezzel, mert a kollégáim mind rinyálnak, hogy ha be van borulva,hogy jaj de szar, nem süt a nap, de szar kedvük van stb, én pedig ősszel és télen kifejezetten imádom, olyan jó meghitt hangulata van, és nem vakit végre a napp :)

Jaj, a csigákat én is utálom!!!

2019. szept. 30. 06:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!